IT Total in english

Aktuellt

Nu tar Fredrik Rosencrantz över som VD på IT-Total

Han har arbetat på IT-Total sedan 2021 i rollen som Head of Managed Services och tillträder den nya rollen den 1 april 2024.

Från och med 1 april har IT-Total en ny VD. Det är Fredrik Rosencrantz som flyttas upp från rollen som Head of Managed Services som han haft sen 2021. Han ersätter Magnus Gudéhn som kommer att vara fortsatt operativ i en roll som "Business Innovation Fellow" på IT-Total och bland annat ansvara för nya satsningar inom trygg AI och säker Container Management.

– Jag är väldigt stolt och glad över att få möjligheten att ta över efter Magnus och vara med och påverka vår fortsatta utveckling av bolaget tillsammans med det starka teamet vi har på IT-Total. Jag upplever att vi är på en bra plats just nu, där kunder, personal och ägare är väldigt nöjda med vår utveckling. Riktningen ligger fast där vi strävar efter att hela tiden bli lite bättre och lite tryggare i det vi gör för våra kunder säger Fredrik Rosencrantz.

 

Fredrik_Rosencrantz_kvadrat

Fredrik Rosencrantz har en tydlig vision med sitt nya uppdrag.

– När jag började på IT-Total var målet att bli marknadens absolut bästa outsourcingpartner till medelstora företag i Sverige. En lite bortglömd kundkategori som inte hade någon som tydligt fokuserade på just dem. Den visionen kvarstår men med den skillnaden att mitt nya uppdrag är bredare och kunderna har blivit många fler och lite större tillsammans med oss sedan dess. IT-Total har alla förutsättningar att bli det självklara valet för många företag och myndigheter i Sverige som bryr sig om sin IT-miljö lite extra och vill vara IT-trygga. Viktiga ledord för oss på IT-Total är tydlighet, transparens och engagemang – med medarbetare som brinner för det de gör och jobbar nära våra kunder.

 

IT-Total_KNI_Magnus och Fredrik

- Jag har haft förmånen att jobba med Fredrik i 2,5 år. 2022 satte vi en affärsplan för att ha ett gemensamt mål med vad vi ville med firman fram till 2025. Det har gått bra och IT-Total är redan nu ett tryggt bolag som tagit marknadsandelar och ökat nöjdheten rejält hos både anställda och kunder. Det har i sin tur lett till att omsättningen ökat med 30% i bolaget som helhet och med mer än 60% inom cybersäkerhet och våra managerade tjänster. Med tillväxten har även resultatet förbättrats avsevärt sedan 2022, det betyder att vi nu kan investera ännu mer i teknik och processer. Fredrik är en av nycklarna bakom framgången, säger Magnus Gudéhn. 

Nu sätter vi en ny affärsplan fram till 2028. Den kommer vara minst lika offensiv och kräver en delvis ny laguppställning. Vi är just nu i en väldigt bra position med många möjligheter och det finns ingen som är bättre lämpad än Fredrik att leda bolaget mot de nya målen, fortsätter Magnus.

 

Magnus Anhede som idag har rollen som Head of Workplace kommer att ta rollen som Head of Managed Services, men behåller även ansvaret för IT-Totals satsning inom Workplace som är en del av Managed Services.

 


 

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.