IT Total in english

Aktuellt

IT-Total utser Magnus Anhede till Head of Digital Workplace

Workplace-veteranen Magnus ska driva affärstillväxt hos IT-Total genom ökat fokus på de förändrade behoven kring våra digitala arbetsplatser samt implementera användandet av AI-driven analys kring arbetsplatsen för att åstadkomma ökad digital produktivitet och användarnöjdhet. 

Magnus som har en gedigen erfarenhet inom IT i allmänhet och digital arbetsplats i synnerhet kommer med sin stora erfarenhet bidra till att skapa en modern, stabil och trygg arbetsplatstjänst i världsklass säger Fredrik Rosencrantz Head of Managed Services, IT-Total.  

IT-Total är det trygga IT-bolaget som strävar efter att skapa en säker miljö för svenska företag och myndigheter. Inom alla våra områden håller vi en hög standard när det gäller kvalitet och säkerhet – från infrastruktur till personal. Vi sätter inte bara tekniken i fokus utan även det personliga engagemanget. Allt för att bidra till att fler svenska organisationer känner sig trygga.

 

IT-Total_magnus-anhede_head-of-digital-workplace

 

Vi ställde lite frågor till Magnus för att lära känna honom:

 

Berätta om vad du har gjort tidigare?

Förutom några år som ekonomiansvarig på en återförsäljare för verkstadsutrustning så har jag jobbat hela mitt yrkesliv inom IT-branschen. Jag började inom Service Desk och har sedan dess jobbat i många roller - projektledare, systemansvarig för tester inom fordonsindustrin och applikationsansvarig. Digital arbetsplats är det området jag jobbat mest med och här jag varit ansvarig för organisationer, tjänst och leverans till ett stort antal kunder inom hela Norden. Nu senast kommer jag från Tietoevry där jag varit ansvarig för arbetsplatstjänster, Service Desk och ett antal stora förändringar efter sammanslagningen av EVRY och Tieto med väldigt stora leveranser och många kunder inom dessa områden.

 

Vad tror du att du kommer kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll?

Jag hoppas att jag kan bidra med min erfarenhet och end-to-end perspektiv för arbetsplatstjänster och den stora kundnyttan som vi kan leverera med dessa tjänster. Att kunna växa med tjänsterna utan att få "växtvärk" utan i stället hitta fördelarna med en större kundbas och volym. Jag ser också fram emot att se arbetsplatstjänsterna fungera i samspel med övriga tjänster i ett bra samarbete med våra partners.

 

Berätta lite om dig själv

När jag inte jobbar så blir det en hel del tid med familjen (fru och två döttrar, 12 och 15 år). Läxläsning är en intressant aktivitet där jag och 15-åringen har dagliga diskussioner...jag försöker lära henne "good enough" och att lägga rimligt mycket tid på läxorna men hon tycker inte alltid som jag. Förutom det så försöker jag träna en del, ofta tillsammans med min fru så vi hinner få lite tid tillsammans mellan jobb och logistik.

Annars så spelar jag en del datorspel när jag får tid (eller avstår från sömn). Ett senare intresse som jag nördat in mig i lite är hemautomation där jag har försökt installera så mycket styrning som möjligt i ett fritidshus vi har i Bergslagen. 
Matlagning är också ett stort intresse och jag försöker alltid hitta på något intressant att laga under helgen. 

 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att få jobba med ett team där vi hittar smarta lösningar och bra arbetssätt för att kunna leverera något som kunderna använder dagligen och som bidrar till deras produktivitet. Det är tillfredsställande att jobba med en välfungerande arbetsplatstjänst där kundnyttan är tydlig och vi i teamet kan jobba med att hitta intressanta sätt att hjälpa kunden att nå sina affärsmål. En nöjd användare är en produktiv medarbetare!

 

Vad var det som lockade dig till att välja IT-Total som ny arbetsgivare?

Då jag under ett antal år jobbat med väldigt stora leveranser i stora organisationer så ser jag fram emot att kunna jobba med IT-Total som jag ser har bra möjligheter med riktigt bra lösningar till kund utan att fastna i komplicerade och långsamma processer. Kortare tid från tanke till handling helt enkelt. Och jag ser dessutom att vi har medarbetare som är riktigt duktiga och lösningsorienterade. Ser fram emot att få bli del av detta team!

 

Vilka är dina bästa tips för att lyckas i din roll? 

Att se tjänsterna ur en end-to-end perspektiv med tydlighet i var ansvaret ligger i alla steg. Då får man en välfungerande helhet där vi lägger mindre tid på tidskrävande manuell problemlösning och kan lägga mer tid på kundnytta och utökade funktioner och lösningar.

 

Är du också intresserad av hur det är att arbeta på IT-Total? På vår karriärsida hittar du intervjuer med våra medarbetare samt våra lediga tjänster!

 

 

För mer information kontakta:

Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services, IT-Total
Mail: fredrik.rosencrantz@it-total.se 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.