IT Total in english

Aktuellt

Inspirerande partnerskap för Trygg Svensk Container Management mellan IT-Total och Sudo Sweden

 

I en tid där teknologin snabbt utvecklas och möjliggör nya sätt att skapa och distribuera applikationer, har IT-Total och Sudo Sweden ingått ett partnerskap kring Trygg Svensk Container Management. I kärnan av detta partnerskap står Dockyards som är en flexibel plattform baserad på öppen källkod för att automatisera Kubernetes och andra ingående verktyg som behövs för en komplett managerad containermiljö.  

Microstjänster är det moderna sättet att utveckla applikationer på för att lämna legacy monolitarkitekturer och skapa förutsättningar för skalbara applikationsflöden. På senare tid har containers blivit det ultimata sättet att smidigt rulla ut applikationer och funktioner, oberoende av den underliggande infrastrukturen eller placering i publika och privata moln. För att navigera framgångsrikt inom Managed Kubernetes krävs expertkompetens inom DevOps och kunskap att hantera automatisering av underliggande lager. När kravet dessutom sträcker sig till säker lokal svensk drift och datalagring, blir valmöjligheterna färre och kraven på kompetens högre. 


IT-Total_Sudo_Magnus_Rafi_2

Magnus Gudéhn, VD på IT-Total och Rafael Issa, VD på Sudo Sweden

 

Magnus Gudéhn, VD på IT-Total, delar sin vision om Container Management som ett eftertraktat nästa steg inom Secure Hybrid Cloud. ”Genom detta partnerskap kan IT-Total hjälpa företag som är i behov av containerlösningar med en plattform som fungerar både i publika moln eller, om regulatoriska krav finns, möjlighet att distribuera applikationer och data i IT-Totals säkra lokala miljöer i Sverige”.   

Sudo är specialister inom DevOps, Cloud Native och infrastruktur. De har samlat några av landets mest framstående konsulter inom Kubernetes, Terraform, Ansible, Argo CD, Rancher, etc. Med den egna plattformen Dockyards, kan Sudo dessutom sätta upp Container Management som tjänst på en förmiddag vilket gör att kunderna kan skifta fokus från att hantera den underliggande utvecklingsmiljön till utveckling av applikationer, vilket ger ett otroligt kundvärde. Kunden har dessutom alla möjligheter att hantera stora delar av lösningen själv via ett smidigt webgränssnitt. 

"Tillsammans med IT-Total kommer Sudo ta nästa steg inom Container Management. Vi är på rätt väg vilket inte minst visas av att Dockyards vann SUSE's Tech Stack of the Year 2023.” säger Rafael Issa, VD på Sudo Sweden. 

Partnerskapet innebär även att IT-Total förvärvar en aktiepost i Sudo. 

 

För mer information kontakta:

Magnus Gudéhn, VD, IT-Total
magnus.gudehn@it-total.se
+46 70-420 00 82

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.