IT Total in english

Aktuellt

Viktigt uppdrag för samhällets framtid - Säkerhet och Private Cloud i fokus.

- IT-Total är ny IT-driftleverantör till Natur & Kultur

Natur & Kultur är förlaget som i hundra år, alltså sedan 1922, arbetat för att göra skillnad i samhället. Förlaget drivs som en stiftelse som förutom att inspirera till läsande och lärande även stärker röster i det demokratiska samtalet genom priser, stipendier och stöd.
När det var dags för att staka ut framtiden för driften och utveckling av
IT-miljön de närmaste 3–5 åren föll valet av ny IT-leverantör på IT-Total!

Förutom grundläggande krav på stabil och säker drift, var det avgörande för att välja den vinnande leverantören förmågan till proaktivt samarbete och möjligheten för Natur & Kultur att möta framtiden och utvecklas tillsammans med en partner. Upphandlingen lockade stort intresse från marknaden med flera ledande leverantörer som utvärderades på förmåga, lösning och pris. IT-Total kommer initialt att leverera en modern och fullt managerad Private Cloud plattform tillsammans med säkerhets- och nätverkstjänster.
Malin_Wiren– Utvärderingen av bolagen i upphandlingen gjordes på lösningsförslag, prisbild, samverkan, säkerhet, miljötänk och att kunna utvecklas tillsammans och vi är väldigt nöjda med vårt val av IT-Total. Vi hade en bra dialog genom hela upphandlingsprocessen och IT-Total svarade upp på samtliga krav som vi hade. Alla i IT-Totals samverkansteam har mycket hög kompetens och det känns tryggt att arbeta tillsammans, något som vi verkligen ser fram mot, säger Malin Wirén, Drift- & IT-säkerhetsansvarig på Natur & Kultur.

– Det ska bli riktigt roligt att få Natur & Kultur som en ny driftkund hos oss på IT-Total. Vi är förstås väldigt stolta över att få stötta en kund med ett så viktigt uppdrag för samhällets framtid. Under upphandlingen har vi lyckats visa att vi har ett helhetserbjudande och ett nära arbetssätt, där vi bryr oss om våra kunder och deras verksamhet, vilket ger Natur & Kultur rätt förutsättningar att få ett lyckat partnerskap tillsammans med oss, säger Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services & Cyber Security på IT-Total.

 

 


Om NOK
Natur & Kultur är ett förlag som drivs i form av en affärsdrivande stiftelse. Vårt mål är att verka för utbildning och bildning i syfte att fler ska kunna engagera sig i en demokratisk samhällsutveckling.


Om IT-Total
På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.

logo_customer_value_2022-750

 

 

Läs om fler spännande case

Filminstitutet

Norrtälje Energi

Fler Kundcase

 

-

IT-Total

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert. Alla anställda är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. Vi kan erbjuda svensk leverans.