IT Total in english

Aktuellt

IT-Total vinner affär med Norrtälje Energi

Den 23:e maj tecknade IT-Total en affär med Norrtälje Energi. Uppdraget går ut på att IT-Total systematiskt ska kartlägga ”ett tekniskt nuläge” genom att genomlysa nät, serverpark, system och datahallar. Arbetet kommer att drivas i projektform och i nära samarbete med Norrtälje Energis IT-avdelning och styrgrupp. Detta är en strategiskt viktig pusselbit för Norrtälje Energi och de ser fram emot det stöd och kunnande vi på IT-Total kan ge dem.

- Vi har tidigare gjort ett flertal analyser och rapporter av denna karaktär och vi vet vilket värde det skapar för våra kunder. Att objektivt kunna granska och bedöma verksamhetskritisk infrastruktur är få som kan göra med den erfarenhet vi besitter, säger Murat Yigit, ‪Chief Strategy Officer, IT-Total.‬
IT-Total_Kundcase_TobiasDahlberg_Norrtälje Energi-1

Norrtälje Energis VD Tobias Dahlberg

 

- Norrtälje Energi är en viktig samhällsbyggare. För oss är kvalité och pris superviktigt, det gäller även när vi väljer samarbetspartners. IT-Total har både ett gott rykte och stort kunnande inom IT och komplexa miljöer. Vi ser fram emot att arbeta med IT-Total i detta viktiga projekt säger Tobias Dahlberg, VD Norrtälje Energi.

- Det känns alltid lite pirrigt att arbeta med nya kunder. Det blir extra spännande när det är en viktig samhällsaktör som Norrtälje Energi. Att vi blir valda på att vi har gott renommé som bland annat uppmärksammades i Radars årliga undersökning och vårt kunnande gör mig riktigt stolt säger Murat Yigit,
IT-Total.

 

Om Norrtälje Energi:

1899 grundades Norrtälje Energi av Mjölnare Wallen, som genom en likströmsturbin lyste upp stadshotellet i Norrtälje. Idag har kommunägda Norrtälje Energi ca 60 medarbetare och driver egna datahallar och hanterar all drift själva. Norrtälje Energi äger och bygger ut även sitt eget stadsnät, driften sköts av genom outsourcingpartners.

 

 

 

Läs om fler spännande case

Filminstitutet

Natur & Kultur

Fler Kundcase

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.