IT Total in english

Aktuellt

IT-Total är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige!

IT-Total är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under det speciella året 2023 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning.

 

Varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. I år deltog över 1 100 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet och kundvärde.

 

Undersökningen visar att IT-Total är bland de bästa i Sverige på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder genom att placera sig i topp inom kategorien Användarnära IT. 

 

Magnus och Fredrik

Magnus Gudéhn, vd och Fredrik Rosencrantz, Head of Manged Services och Cyber Security, IT-Total

 

-    Det känns fantastiskt att återigen få ytterligare ett bevis som visar att det vi på IT-Total gör är rätt. Ett otroligt fint erkännande från våra kunder säger Magnus Gudéhn, vd på IT-Total. 

-    Vårt mål är att alltid bli bättre och vi strävar hela tiden efter att göra bra saker. Det är en resa som vi ännu inte är färdiga med. Vi ser ett starkt behov på marknaden av en personlig partner och en stark efterfrågan på våra tjänster. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Tillsammans gör vi Sverige IT-tryggare. Ett företag i taget, säger Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services, IT-Total.

-    Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2023 visar att proaktivitet i relationen värderas allt högre under en period med ansträngda budgetar och osäker ekonomi för köparsidan, säger Hans Werner, vd Radar.

 

RADAR VENDOR ASSURANCE LOGO

 

Läs även:

Kvalitet i topp när Nacka Energi valt IT-Total som strategisk IT-partner

Svenska företag behöver ett aktivt försvar!

 

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.