IT Total in english

Aktuellt

Kvalitet i topp när Nacka Energi valt IT-Total som strategisk IT-partner

IT-Total har vunnit Nacka Energis upphandling av Strategisk IT-partner. Partnerskapet innebär en omfattande leverans av driftstjänster med krav på hög tillgänglighet och säkerhet. Avtalet som sträcker sig upp till tio år omfattar även tjänster inom rådgivning och proaktivt arbete som en strategisk partner till Nacka Energi.

 

Nacka Energi foto Jenny Frejing 3922_web

Upphandlingen utvärderades med en viktning på kvalitet och pris där
IT-Total kom ut som det bästa utifrån högre kvalitetspoäng jämfört
med  konkurrenterna samtidigt som prisnivån var på samma nivå. Partnerskapet omfattar områdena Arbetsplats, Serverdrift, Nätverk, Säkerhet samt Service Desk.


Porträttbild VD_web
Fokus på kvalitet 
- Vi värderade kvalitet högt och IT-Total möter mycket väl de höga krav Nacka Energi har och kommer att bli en värdefull partner i vår fortsatta digitaliseringsresa. Vi lägger stort fokus på våra behov utifrån en föränderlig omvärld och nya regelverk som träffar vår sektor utifrån vårt ansvar i samhället. Genom IT-Totals personliga engagemang och kompetens förväntar vi oss en stabil, effektiv och säker leverans säger Jonas Kellberg, VD på Nacka Energi.Nyhet_Fredrik_Rosencrantz_IT-Total


Säkerhet behöver inte kosta skjortan.
- Avtalet får stor betydelse för oss som bolag. Nacka Energi blir en viktig kund för oss och det är en kvalitetsstämpel att vi får detta uppdrag då vi fått så höga kvalitetspoäng samt haft ett konkurrenskraftigt pris. Vi har kunnat presentera ett relevant tjänsteerbjudande som matchar Nacka Energis prioriteringar och behov utifrån kvalitet, pris och säkerhet.
Vi tar oss an detta uppdrag med stolthet och glädje säger Fredrik Rosencrantz Head of Managed Services och Cybersecurity på IT-Total.

 

Vill du att vi kontaktar dig?

 

Om Nacka Energi
Nacka Energi AB är det lokala distributionsbolaget i Nacka och helägt av Nacka kommun. I bolaget ingår även dotterbolaget Nacka Energi Försäljning AB. Vi distribuerar el till 29 000 kunder. Vår vision är att vara ett innovativt och hållbart energibolag som i samverkan tar ansvar för ett attraktivt och växande Nacka.

 

Om IT-Total
På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur. Tryggt, personligt och Cybersäkert.

 

 

 

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.