IT Total in english

Aktuellt

Robin Dall förstärker vår konsultavdelning

Robin Dall har mångårig erfarenhet från IT-branschen och besitter en bred kompetens inom IT-infrastruktur där han arbetat med flertalet komponenter. Säkerhetstänket och ett sinne för ordning och reda har funnits med sedan start på Trosa Kommun för drygt 16 år sedan. På kommunen arbetade han främst inom nätverk samt var delaktig flertalet projekt som att virtualisera hela kommunens IT-miljö samt införa trådlöst nätverk på samtliga av kommunens förskolor och skolor.

Närmast kommer han från RTS AB där han under 5 år arbetade som konsult med långa uppdrag främst inom VMware samt med projekt med inom säkerhet.

IT-Total_Nyheter_Robin Dall

- Då Software Defined Networking ökar och klassiska datacenterkompetenser som tidigare varit inblandade i konceptet virtualisering inte har kunskaper om Nätverk, är Robin en självklar rekrytering för oss. Robins kompetenser inom Nätverk samt t ex VMwares NSX gör att vi lägger oss snäppet framför alla andra, säger Robert Rangdag, Head of Consulting, IT-Total.

- När jag fick höra om IT-Totals säkerhetssatsning kände jag direkt att jag ville hoppa på! IT-säkerhet är något som har intresserat mig sedan jag tog mitt första kliv in i IT-branschen och har sedan dess ökat med tiden. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet, kompetens och att vara en del av IT-Totals säkerhetssatsning, säger Robin Dall, Infrastructure Consultant, IT-Total.

 

För mer information, kontakta:

David Eclundh, Head of Consulting Services,  IT-Total,
Tel: +46 70 291 32 23,
Mail: david.eclundh@it-total.se 

Vill du också som Robin vara med och bygga det säkra IT-företaget som bryr sig?

Läs mer på vår karriärsida.

Läs mer om vår vision att vara det säkra IT-företaget som bryr sig.

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.