10 sep 2020

Robin Dall förstärker vår konsultavdelning

Vi hälsar vår nya kollega och Infrastructure Consultant Robin Dall välkommen till IT-Total. Robin har en bred erfarenhet från branschen och kommer närmast från RTS där han under 5 år arbetade som IT-konsult.

Robin Dall har mångårig erfarenhet från IT-branschen och besitter en bred kompetens inom IT-infrastruktur där han arbetat med flertalet komponenter. Säkerhetstänket och ett sinne för ordning och reda har funnits med sedan start på Trosa Kommun för drygt 16 år sedan. På kommunen arbetade han främst inom nätverk samt var delaktig flertalet projekt som att virtualisera hela kommunens IT-miljö samt införa trådlöst nätverk på samtliga av kommunens förskolor och skolor.

Närmast kommer han från RTS AB där han under 5 år arbetade som konsult med långa uppdrag främst inom VMware samt med projekt med inom säkerhet.

Robin Dall

- Då Software Defined Networking ökar och klassiska datacenterkompetenser som tidigare varit inblandade i konceptet virtualisering inte har kunskaper om Nätverk, är Robin en självklar rekrytering för oss. Robins kompetenser inom Nätverk samt t ex VMwares NSX gör att vi lägger oss snäppet framför alla andra, säger Robert Rangdag, Head of Consulting, IT-Total.

- När jag fick höra om IT-Totals säkerhetssatsning kände jag direkt att jag ville hoppa på! IT-säkerhet är något som har intresserat mig sedan jag tog mitt första kliv in i IT-branschen och har sedan dess ökat med tiden. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet, kompetens och att vara en del av IT-Totals säkerhetssatsning, säger Robin Dall, Infrastructure Consultant, IT-Total.

För mer information, kontakta:

Robert Rangdag, Head of Consulting,  IT-Total, 073-522 73 85, robert.rangdag@it-total.se

Vill du också som Robin vara med och bygga det säkra IT-företaget som bryr sig?

Läs mer på vår karriärsida.

Läs mer om vår vision att vara det säkra IT-företaget som bryr sig.