IT Total in english

Kunskapsbank

Säkerhetsspaning - Informationssäkerhet & Cyber Security Awareness

I vår senaste säkerhetsspaning fördjupar vi oss i Cyber Security Awareness Month, en global kampanj som sedan 2004 ökar medvetenheten om vikten av cybersäkerhet. Varje år blir hoten alltmer sofistikerade, och en avgörande pusselbit i att skydda sig är att kontinuerligt utbilda sin personal – eftersom hela 80% av cyberattacker sker genom att en användare klickar på något skadligt.

Vi tar upp de viktigaste teman som måste prioriteras, inklusive lösenordssäkerhet, multifaktorsautentisering (MFA), och vikten av att känna igen social manipulation – en av de snabbast växande attackmetoderna. Dessutom diskuterar vi hur en stark säkerhetskultur kan stärka din organisations motståndskraft.

 

IT-Total_säkerhetsspaning_2024_diego-lopez_helene-neussHelene Neuss, CISO, IT-Total & Diego López, Head of Cyber Security, IT-Total

 

I avsnittet berättar Diego López, Head of Cyber Security på IT-Total om de senaste händelserna. Vi presenterar även vår nya CISO, Helene Neuss som berättar om informationssäkerhet, hur man faktiskt skyddar den information man har samt hennes tips på hur man gör sina användare medvetna.

 

Se vår säkerhetsspaning

 

På IT-Total erbjuder vi hands-on awarenesstraining för våra kunder, där vi inte bara synliggör riskerna utan också visar på konkreta lösningar för att undvika cyberattacker. Vill du veta hur du kan höja säkerheten både på kort och lång sikt? 
Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan bygga en säkerhetskultur som skyddar din verksamhet!

 

 

IT-Total storsatsar på Informationssäkerhet

Informationssäkerhet är paraplyet över den tekniska och administrativa säkerheten och har därför blivit allt viktigare för organisationer i takt med att omvärldshoten ökar.

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.