IT Total in english

Aktuellt

IT-Total: Medlemmar i SOFF för Ett IT-Tryggare Sverige

Säkerhet och IT-trygghet är viktiga ledord för oss på IT-Total. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Sedan 2020 är vi stolta medlemmar i SOFF - Säkerhets- och försvarsföretagen.

Vad är SOFF?

SOFF, eller Säkerhets- och försvarsföretagen, är en branschorganisation som samlar företag inom säkerhets- och försvarssektorn. Med över 80 medlemsföretag arbetar SOFF för att stärka Sveriges säkerhet genom att främja innovation, kompetens och samarbete inom branschen.

soff-logo.81cd9c 

 

IT-Total och SOFF: Ett partnerskap för säkerhet

Att vara medlem i SOFF innebär att IT-Total är en del av ett nätverk som aktivt arbetar för att förbättra Sveriges säkerhet. Vi sitter bland annat med i Cyberförsvars- och Säkerhetsskyddsgruppen, där vi tillsammans med andra medlemsföretag fokuserar på att:

  • Säkra nationell kompetens: Genom att dela kunskap och erfarenheter bidrar vi till att förstärka Sveriges kapacitet inom cybersäkerhet.
  • Dela hotinformation: Genom att utbyta information om aktuella hotbilder kan vi bättre skydda våra kunder och samhället i stort.
  • Påverka politik och regelverk: Vi arbetar för att påverka beslutsfattare och regelverk för att skapa en tryggare och säkrare IT-miljö i Sverige.

 

bildkredit SOFF_IT-Total1

 

Vad betyder vårt medlemsskap i SOFF för våra kunder?

För våra kunder innebär vårt medlemskap i SOFF att vi tar säkerhet på största allvar. Vi är engagerade i att ständigt förbättra våra säkerhetslösningar och att vara i framkant när det gäller att möta nya hot och utmaningar. Genom vårt arbete i SOFF kan vi erbjuda våra kunder:

  • Förstklassig säkerhetskompetens: Vi har en unik tillgång till den senaste informationen och teknologin inom cybersäkerhet.
  • Proaktiva säkerhetsåtgärder: Genom att vara en del av ett nätverk som delar hotinformation kan vi agera snabbt och effektivt för att skydda våra kunder.
  • Påverkan på framtidens säkerhetslösningar: Vårt engagemang i SOFF gör att vi kan påverka utvecklingen av nya säkerhetsstandarder och regelverk, vilket gynnar våra kunder.

 

bildkredit SOFF_IT-Total_NyhosSoff2019

På IT-Total är vi dedikerade till att skapa ett IT-tryggare Sverige. Vårt medlemskap i SOFF är en viktig del av detta arbete, och vi ser fram emot att fortsätta bidra till en säkrare framtid för alla våra kunder.

 

* Bildkredit SOFF

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.