IT Total in english

Aktuellt

Sara Thompson förstärker IT-Total mot nya framgångar inom orderhantering och webbutveckling

Vi välkomnar Sara Thompson till IT-Total. Sara kommer att förstärka Order and Sales Management. Med hennes erfarenhet och passion för kreativ problemlösning och servicefokus kommer hon att vara en bidragande faktor i vår fortsatta tillväxtresa.  

Hennes bakgrund inom e-handel och breda kompetens från hotell, restaurang, event och digital marknadsföring gör henne till en idealisk kandidat för att stärka samt lyfta IT-Totals webbshop till nya nivåer. Saras tidigare erfarenheter och kreativa tänk kommer att användas för att utveckla vår webbshop och skräddarsy den för varje kund, vilket säkerställer att varje kund får maximal nytta av den.

 

Sara Thompson_IT-Total

“Det var människorna och företagskulturen på IT-Total som lockade Sara hit – en välkomnande miljö där proffs möts för att skapa något extraordinärt. Hennes recept för framgång i rollen är tydliga: var nyfiken, utmana normer och våga vara kreativ. För ibland är det just de vågade stegen som tar oss till nya höjder.

Sara tar med sig en gedigen inställning om ordning och reda och är en sann inspirationsådra till IT-Total. Hon kommer med sin bakgrund inom e-Commerce att spela en självklar roll i att utveckla vår webbshop till nya nivåer och samtidigt göra vårt team komplett. Det är roligt att jobba med Sara” säger Amelia Fleetwood, Team Leader och Sales & Business Coordinator, IT-Total. 

 

Vi ställde några frågor till Sara för att lära känna henne bättre 

Berätta om vad du har gjort tidigare

Min bakgrund ligger inom hotell/restaurang/event och digital marknadsföring. Jag har alltid gillat att arbeta med människor och älskar problemlösning då detta ofta kräver snabba kreativa lösningar.

Är det någon som behöver brainstorma så är det bara att komma till mig, att bolla kreativa idéer är min stora passion! Ju galnare desto bättre! Innan jag blev anställd på IT-Total arbetade jag som konsult i samma roll.  

 

Vad tror du att du kommer kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss? 

Jag tror att jag kommer kunna bidra med ett stort servicefokus ”tänk” genom hela kundresan samt att jag vill lägga mycket tid på att arbeta med att göra vår webbshop mer användarvänlig. Det ska vara enkelt att handla hos oss och går något fel oavsett om det är från vår sida eller kundens så ska kunden känna att den personliga servicen kickar in och vi kommer att grotta ner oss i eventuella problem för att ställa allt till rätta. 

 

Berätta lite om dig själv

Min stora passion i livet förutom min familj, är mat. Jag är en passionerad matälskare och njuter av att utforska olika kök från världen över. Utöver det är jag också intresserad av handarbete som virkning och makramé. När jag har tid över prioriterar jag träning, särskilt löpning, dans och yoga, för att hålla mig aktiv och balanserad. 

 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är att jag nu får vara med från början och sätta upp våra rutiner inom Order and Sales Management och att vi tillsammans skapar vår webbshop ihop. Detta tillsammans med världens härligaste Team på bästa arbetsplatsen. 

 

Vad var det som lockade dig till att välja IT-Total som ny arbetsgivare? 

Det som lockade mig till IT-Total är människorna som jobbar här och IT-Totals företagskultur. Att komma till IT-Total är att komma till en härlig och välkomnande miljö där man är omgiven av proffs alla på sina områden. 

 

Vilka är dina bästa tips för att lyckas i din roll?   

Var nyfiken, tänk utmanande och våga vara kreativ, vissa saker och procedurer måste våga ifrågasättas. 

 

Hur är det att arbeta på IT-Total?

Ta del av hur några av våra kollegor från olika delar av vår verksamheten tycker att det är att jobba på IT-Total.

Är du intresserad av hur det är att arbeta på IT-Total? På vår karriärsida hittar du intervjuer med våra medarbetare
samt våra lediga tjänster! Du kan även kontakta vår rekryterare Kajsa som gärna berättar mer!

 

 

För mer information kontakta

Magnus Anhede, Head of Managed Services, IT-Total
Mail: magnus.anhede@it-total.se 

 

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.