IT Total in english

Aktuellt

Säkerhetsspaning - Recap Microsoft security summit

Diego López och Lars Dynesius representerade IT-Total när Microsoft bjöd in svenska SMB partners till Microsoft EBC Israel R&D (Executive Briefing Center & Research and Development) 


I detta avsnitt fokuserar våra experter på det budskap Microsoft har runt Cybersäkerhet och berättar om eventet som är det första från Microsoft som riktar sig till small-och medium segmentet (SMB). Detta initiativ visar på att det görs en satsning på små- och medelstora företag inom säkerhet. 

  IT-Total_säkerhetsspaning_microsoft_diego-lopez_lars-dynesius

Diego López, Lead Solutions Architect/Business Development & Lars Dynesius, Business Developer Cloud


Microsoft har precis som IT-Total identifierat att hotbilden mot mindre företag är lika stor som mot större organisationer ändå har nästan två tredjedelar av SMB marknaden svårt att hantera säkerhetsprodukter och cirka 60% saknar kompetensen för att hantera en cyberattack enligt Microsoft. 
I våra tidigare säkerhetsspaningar har vi pratat om att det skett en ökning av Ransomware attacker och under eventet bekräftar Microsoft att 46% av förra årets attacker riktades mot SMB. 


Våra experter pratar även om HUMoR attacker – Human Operated Ransomware. I avsnittet får du svaret på vad det är!

 

Se vår säkerhetsspaning

 

Har du frågor och funderingar kring säkerhet?

Kontakta:
Diego López, Lead Solutions Architect/Business Development, IT-Total
Mail: diego.lopez@it-total.se

Lars Dynesius, Business Developer Cloud, IT-Total
Mail: lars.dynesius@it-total.se

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.