IT Total in english

Aktuellt

Säkerhetsspaning – Radar Security recap

Den 28 mars medverkade IT-Total på Radar Security 2024. Våra experter Magnus Anhede, Head of Digital Workplace och Diego López, Head of Cyber Security stod på scen och pratade om ämnet "Får ni effekt av era cyberkronor?".

Hoten och attackerna ökar och många oroas över att bli drabbade. Samtidigt har användarna högre krav på enkelhet, tillgänglighet och flexibilitet. Har ni gjort rätt investeringar? Jobbar ni på rätt sätt?

Det räcker inte bara med teknik – kunskap och processer måste hänga med. Att prioritera är svårt.

 

IT-Total_säkerhetsspaning_Radar_magnus-anhede_diego-lopezMagnus Anhede, Head of Digital Workplace & Diego López, Head of Cyber Security, IT-Total

 

Se vår säkerhetsspaning

 

Minimera cyberrisken:

4 viktiga punkter som ger ökad resiliens

  • MFA - Multifaktorsautentisering
  • Skydda ditt data
  • Håll dig uppdaterad (mjukvara/hårdvara)
  • Avancerat klientskydd

Dessa pusselbitar kommer att vara avgörande för att säkra din miljö med möjlig bibehållen användarvänlighet. Men våra exporter påpekar även vikten av utbildade och medvetna slutanvändare.

85 % av alla cyberattacker detonerar hos en slutanvändare. Vår största tillgång och samtidigt den största säkerhetsrisken. 

En medveten och utbildad personal är avgörande för effektivt säkerhetsarbete, då de kan identifiera avvikelser och skydda mot påverkan. Att bygga en stark cybersäkerhetskultur kräver tålamod och systematiskt arbete.

Vill du ha hjälp med att säkra din miljö och minska risken för cyberattacker? Ta kontroll över din säkerhet genom att investera i medvetenhet och utbildning för dina användare. Vi på IT-Total finns här för dig. Kontakta oss idag så hjälper vid dig att skydda din verksamhet och säkra din framtid.

 

Kontakta mig

 

User Awareness Training

Vår Cyber Security User Awareness Training stärker ert företags motståndskraft mot cyberattacker genom att höja medvetenheten och kompetensen inom cybersäkerhet. Det är en viktig investering för att undvika potentiella hot.

 

För mer information kontakta

Diego López, Head of Cyber Security, IT-Total
Mail: diego.lopez@it-total.se 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.