IT Total in english

Aktuellt

Säkerhetsspaning - AI och ChatGPT

I detta avsnitt går vi igenom vår senaste spaning där våra experter pratar om vad som trendar just nu. Ransomware- och Viperware attacker ökar som en följd av den pågående konflikten i Europa. Vi ser även en ökning av Phising attacker mot flera länder. Bland dessa trender siar vi även in i framtiden och våra experter pratar om Artificiell intelligens (AI) samt maskininlärning (ML). I slutet på år 2022 släppte OpenAI en ny motor som heter ChatGPT. En avancerad maskininlärning med artificiell intelligens med en stor databas i bakgrunden som du i princip kan fråga vad som helst. Är ChatGPT framtiden?

Kopia av Veckans Spaning_IT-Total_Säkerhetstips inför semestern_Miniayr (1)

Diego López, Business Development Manager, Cyber Security på IT-Total testar ChatGPT, och ställer frågan – kan man, utan några tidigare erfarenheter, med hjälp av ChatGPT koda i python, kryptera filer och skanna ett nätverk för en specifik sårbarhet? I detta avsnitt får du svaret.

 

Se vår säkerhetsspaning

 

Har du frågor och funderingar kring säkerhet?

Kontakta Diego López, Lead Solutions Architect/Business Development
Mail: diego.lopez@it-total.se

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.