IT Total in english

Aktuellt

Säker och trygg svensk IT. En viktig komponent för säkerhetprofilen Niclas när han gjorde sitt val som ny konsultchef på IT-Total.

Vi är stolta att presentera Niclas Appelgren som tillträder tjänsten som vår nya konsultchef idag, han tar dessutom plats i bolagets ledningsgrupp. Niclas kommer att ha en nyckelroll i att utveckla vår konsultverksamhet och säkerställa hög kvalitet i våra leveranser.

Niclas har 25-års erfarenhet av att arbeta i samt utveckla konsultverksamheter i roller som ledare, säljare och konsult. Stort fokus har varit på kundernas IT-avdelningar och dess samspel med verksamheten.
 
Under de senaste 5 åren har Niclas jobbat med hela bredden inom informations- och cybersäkerhet där IT-säkerhet är en viktig komponent. 
Han har en stor passion för att arbeta tillsammans med kunderna för att hitta de bästa lösningarna på deras utmaningar. 

Hos IT-Total får kunderna svensk IT-säkerhet i framkant levererat av branschens mest engagerade kundteam. Kunderna ska veta att vi ställer extra höga krav på kvalitet och säkerhet när det gäller infrastruktur, processer och personal.  
IT-Total har sedan sin start representerat något nytt genom att vara nytänkande, kundfokuserade och framtidsinriktade.

 

IT-Total Niclas Appelgren

 

- Jag är verkligen glad över att ansluta mig till IT-Total och jag ser fram emot att få använda min erfarenhet för att fortsätta utveckla IT-Totals erbjudande med fokus på konsulttjänster inom trygg IT, säger Niclas.

- Vi är övertygade om att Niclas kommer att bidra med en stor erfarenhet, kunskap och passion till vårt företag och våra kunder.  Niclas är lösningsorienterad med stort fokus på kvalité och långsiktighet. Vi välkomnar honom varmt till IT-Total och ser fram emot att fortsätta utveckla och bredda vår konsultverksamhet”, säger Magnus Gudéhn, vd på IT-Total.

 

För mer information kontakta: 

Magnus Gudéhn, VD, IT-Total
Mail: magnus.gudehn@it-total.se 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.