IT Total in english

Aktuellt

IT-Total är talare på årets säkerhetsevent –Radar Security Conference 2023

Har du blivit drabbad av en cyberattack? Hur hanterar man en incident?

Cyberhoten blir allt fler. Det vet vi. Många företag drabbas av cyberattacker men det är många som mörkar att de drabbats. I Sverige råder en ovilja att berätta, men att lägga locket på kommer inte lösa några problem.

Fredrik Rosencrantz och Mikael Fryksten från IT-Total kommer att vara talare på årets stora säkerhetsevent – Radar Security Conference den 28 mars.

Radar Security Conference har aldrig varit mer aktuell än tidigare. Säkerhet blir allt viktigare i takt med att hotbilden ökar och tar nya former – vilket i sin tur ökar sårbarheten i samhället – ett samhälle där internet styr all infrastruktur. Säkerhetsfrågan är fortsatt extremt aktuell, viktig och är ett resultat av den rådande omvärldsutvecklingen samt dess nutida- och kommande konsekvenser för svenska verksamheter. Missa inte det årliga eventet som ger dig insikt i de mest centrala och aktuella frågeställningarna kring IT-säkerhet.

Radar Security är en kostnadsfri heldagskonferens med start klockan 08.00 den 28:e mars som hålls på Hotel Birger Jarl i centrala Stockholm.

 

IT-Total_radar (1)

 

Breakout: Fredrik Rosencrantz, Head of Cybersecurity och Mikael Fryksten, Lead Cybersecurity Architect, IT-Total.
När cyberattacken är ett faktum – case från verkligheten

Tiden under en säkerhetsincident är kritisk.

Att vidta rätt åtgärder och försäkra sig om att man agerar på en incident korrekt är av högsta vikt. Det är HUR man hanterar det som är den stora skillnaden. Det är bättre att jobba tillsammans med IT-säkerheten.

För Ekerö Kommun var cyberattacken ett faktum. Vi kommer att dela med oss hur samarbetet mellan Ekerö Kommun, två leverantörer, polis och samordnande myndighet faktiskt fungerade i praktiken och hur det gjorde skillnad.

 

Läs mer om eventet: RADAR SECURITY CONFERENCE 2023

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.