IT Total in english

Aktuellt

PRI väljer IT-Total som strategisk IT-Partner för ökad IT-Säkerhet

IT-Total och Försäkringsbolaget PRI Pensionsgaranti har undertecknat ett strategiskt avtal där IT-Total kommer att fungera som huvudleverantör av säkra IT-tjänster för PRI. Partnerskapet syftar till att möta de senaste kraven inom IT-säkerhet från både kunder och myndigheter.

 
UAXBqt2c
 

Prioriterad Säkerhet och Helhetsleverans

I ljuset av förändrade regulatoriska krav inom IT-säkerhet genomförde PRI en omfattande urvalsprocess för att hitta en IT-partner med kompetens inom både IT-infrastruktur och cybersäkerhet. Valet landade på IT-Total efter att initialt ha övervägt fem potentiella alternativ.

 

En Fokuserad Digitaliseringsresa

Åsa_Blomgren_PRI

"Vi prioriterar säkerhet och kvalitet högt, och
IT-Total uppfyller väl de krav som PRI har. De kommer att vara en värdefull partner när vi fortsätter vår digitaliseringsresa," säger Åsa Blomgren, chef Utveckling och innovation
på PRI.

 

 

Smidig Övergång och Framtida Fokus

IT-Total har redan slutfört första fasen av övertagandet av PRIs IT-drift. Samarbetet mellan IT-Total, PRI och tidigare leverantörer har varit smidigt och effektivt. Nästa fas kommer att inriktas på att implementera nya funktioner och säkerställa att PRI kan känna sig IT-Trygga under lång tid framöver.

 

IT-Total_Personal_Fredrik_Rosencrantz_svv

Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services och Cybersecurity på IT-Total, uttrycker stolthet och glädje över att ta sig an detta uppdrag. "PRI är en väldigt betydelsefull kund för oss, och vi ser fram emot att ytterligare stärka deras IT-säkerhet i linje med DORA-förordningen."

 

 

Om PRI

PRI tryggar och administrerar pension och stiftelser samt erbjuder relaterade tjänster. Genom vårt oberoende, vår långsiktighet, kvalitet och unika kompetens har vi möjlighet att säkerställa hela den kedja som krävs för hållbara lösningar. Därigenom skapar vi värde för både människa och organisation.

 

 

För mer information kontakta:

Fredrik Rosencrantz,  Head of Managed Services & Cyber Security, IT-Total
Mail: fredrik.rosencrantz@it-total.se

 

Vill du att vi kontaktar dig?

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.