IT Total in english

Aktuellt

IT-Total ingår partnerskap med Citedo

IT-Total ingår partnerskap med IT-tjänsteföretaget Citedo som är specialiserade på printtjänster.
– Tillsammans med Citedo kan vi erbjuda våra kunder en ännu starkare helhetslösning. Deras spetskompetens inom printtjänster kompletterar våra leveranser på ett mycket bra sätt, säger Michael Nilsson, VD för IT-Total.

IT-företaget IT-Total befinner sig på en tillväxtresa med fokus på att utveckla säkra managerade tjänster, kundrelationer och partnerskap. Målet är att bli marknadens främsta helhetsleverantör – det självklara valet för företag i SME-segmentet inom outsourcing, molntjänster och konsulttjänster. Efter samgåendet med Devinix och EnvokeIT under 2020 har företaget idag cirka 140 medarbetare.

Printtjänster som specialnisch
Nu inleder IT-Total ett samarbete med Citedo, ett IT-tjänsteföretag med printtjänster som specialnisch. Företaget har huvudkontoret i Stockholm och servicenätverk över hela Norden. Citedo kommer att överta samtliga kundavtal from 1 oktober.


Michael Nilsson_IT-Total


– Vi är glada och stolta över att presentera Citedo som vår partner. Citedo är ett dedikerat printbolag med gedigen erfarenhet och specialistkompetens. Tack vare samarbetet kan vi nu erbjuda våra kunder marknadens effektivaste printtjänster i kombination med det bästa produktsortimentet inom print, säger Michael Nilsson, VD för IT-Total.

”En del av vår tillväxtplan”
Citedo har lång erfarenhet av outsourcinglösningar för print i både små och stora organisationer. Företaget startade för tjugo år sedan som ett märkesoberoende alternativ inom utskriftslösningar. Med åren har verksamheten utvecklats till att idag omfatta heltäckande IT-tjänster med allt från analys, hårdvara, mjukvara och installation till drift, förbrukning, service och support.

philipp-reiner-686-1


Ulf Tikkanen, VD för Citedo:
– Partnerskapet med IT-Total är en del av vår tillväxtplan. Vi ser fram emot att samarbeta med IT-Total, med deras befintliga kunder och nya gemensamma kunder. Samarbetet kommer att gynna både oss, IT-Total och framför allt våra kunder.

Utvecklingen inom print går mot skräddarsydda och kostnadseffektiva helhetstjänster, berättar Ulf Tikkanen.
– Idag är det snarare regel än undantag att företag abonnerar på helt kundanpassade utskriftstjänster där allt från hårdvara, frakt och installation till övervakning, drift, drivrutinshantering, service och support ingår till en fast månadskostnad.


För mer information kontakta:
Michael Nilsson, VD IT-Total
+ 46 73 438 21 27 michael.nilsson@it-total.se

Ulf Tikkanen, VD Citedo
+ 46 73 236 88 71 ulf.tikkanen@citedo.se


Om IT-Total
Vi bryr oss om säker IT. Jättemycket. Så att du kan fokusera på det du bryr dig om. Vår affärsidé är att leverera säker och hållbar IT-infrastruktur med högsta värde. Vi hjälper dig även med lösningar och tjänster inom cybersäkerhet. Vår personal är säkerhetsprövad och utgår från säkerhetsklassade lokaler och datahallar i Sverige.

Rityta 1
Om Citedo
Citedo är ett IT-tjänsteföretag med huvudkontor i Stockholm och servicenätverk över hela Norden. För små och medelstora företag fungerar vi som en extern IT-avdelning med ansvar för allt från analys till hårdvara, drift och support. Stora koncerner outsourcar gärna all sin print till oss. Gemensamt för alla våra kunder är att de möts av ett äkta engagemang och stark servicevilja. När företag väljer Citedos utskriftstjänster ingår full klimatkompensation för alla utskrifter genom återplantering av träd över hela världen – hittills har över 19 077 träd planterats.

IT-Total