IT Total in english

Aktuellt

Med ett hungrigt driv och servicemindset kommer han att leverera

Vi välkomnar Timmy Franzén som ny Infrastructure Consultant på IT-Total. Timmy kommer senast från ett IT företag som heter TechTrade där hans IT-karriär började.

 

“Timmy har lång erfarenhet att jobba med stora införanden av nya nätverk. Detta i kombination med en hög servicekänsla och genuint intresse att fördjupa sig än mer inom nätverk gör att han kommer bli en värdefull ny lagspelare inom infrastructure, Välkommen” säger David Eclundh, Head of Consulting Services, IT-Total.

 

IT-Total_SoMe_välkommen_Timmy-Franzén_infrastructure-consulant (1)

 

Berätta om vad du har gjort tidigare?

Jag har de senaste 7 åren arbetat på TechTrade International AB. Ett IT företag som levererar helhetslösningar inom IT till privata vårdgivare runt om i Sverige. Det var där min IT karriär började. Jag arbetade under mitt första år på supporten och sedan blev jag erbjuden en tjänst som Teknisk Projektledare. I denna roll hade jag helhetsansvaret för implementeringen av kunder - Uppsättning av kund nät, konfiguration av nätverksutrustning, kundplacerade brandväggar med mera. Jag har en bred kompetens men vill nu inrikta mig mer på nätverk och säkerhet.
Innan min tid på TechTrade International AB arbetade jag som ställföreträdande varuhuschef på ett handelsbolag, här var mina primära arbetsuppgifter personal-och budgetansvar samt arbetsledning.


Vad tror du att du kommer kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss?

Som konsult på IT-Total så kommer jag att leverera ett hungrigt driv och ett servicemindset jag har jobbat mig fram genom mina olika roller i olika branscher. Det där lilla extra är något jag alltid jobbar efter att kunderna ska få. Jag gillar att utmanas och utvecklas och är inte rädd att få lite smuts under naglarna.


Vad var det som lockade dig att välja IT-Total som ny arbetsgivare?

Att få jobba med de ledande inom nätverk och säkerhet! Cyber Security är något som är så otroligt viktigt och är något jag vill vara med och se till att alla IT-Totals kunder kan känna sig säkra på att vi levererar en säker och bra tjänst.
Jag fick ett varmt välkomnande till IT-Total och fått träffa en massa nya trevliga kollegor.
Magkänslan sa IT-Total och jag är glad att jag följde den!

 

Är du intresserad av att läsa mer om hur det är att arbeta på IT-Total? På vår karriärsida hittar du intervjuer med våra medarbetare samt våra lediga tjänster

 

För mer information kontakta: 

David Eclundh, Head of Consulting Services, IT-Total
Tel: +46 70-291 32 23
Mail: david.eclundh@it-total.se

IT-Total

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert. Alla anställda är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. Vi kan erbjuda svensk leverans.