IT Total in english

Aktuellt

Med en imponerande bakgrund inom teknik och ett intresse för Thrash Metal är han med i resan mot ett IT-Tryggare Sverige

IT-Total är stolta över att välkomna Anders Norberg, en erfaren och mångsidig person som har anslutit sig till vårt växande team. Med rötterna i Falun och en imponerande bakgrund inom teknik och undervisning kommer Anders att spela en nyckelroll i vår strävan att erbjuda exceptionell service och bidra i vår resa mot ett IT-Tryggare Sverige. 

 

”Anders har en lång och gedigen erfarenhet inom IT och kommer främst arbeta som Technical Account Manager (TAM) för våra kunder där han kommer kunna driva våra kunders tekniska frågor internt mot vår organisation samt skapa de bästa förutsättningarna för kunderna att nå sina verksamhetsmål”, säger Isabelle Medina, Head of Service Management, IT-Total.

IT-Total_anders-norberg_TAM


Vi hälsar Anders varmt välkommen till IT-Total och för att lära känna honom lite bättre ställde vi några frågor:

 

Berätta lite om dig själv och din bakgrund:

Jag är född och uppvuxen i Falun och är utbildad Civilingenjör och Gymnasielärare i Matematik och Fysik vid Linköpings universitet. Efter studierna valde jag att stanna kvar i Linköping, då jag träffade min partner. Nu 37 år senare är min partner kvar och vi har tre barn, en dotter som även hon är utbildad Civilingenjör och tvillingsöner som är arméofficerare. 

Under mina studieår och i början av min arbetskarriär hade jag möjligheten att arbeta extra som busschaufför, vilket innebar hela 13 år bakom ratten. Den erfarenheten har gett mig en unik insikt och variation i livet och karriären.

I början av mitt yrkesliv  undervisade jag på högstadiet, där jag även deltog aktivt i digitaliseringen av skolorna. Detta medförde sedan att jag rekryterades till IT-branschen, där det blev ca 25 år som leveransansvarig för större säkerhetskunder hos WM-data/Logica/CGI.

Innan jag tog klivet vidare till IT-Total blev arbetade jag två år som Azure-tekniker på Stadium IT och SAAB Group IT.

Även efter att jag börjat på IT-Total är jag kvar i ett uppdrag för Tekniska verken, som driver värme- och elproduktion, el- och datanät, vatten, avlopp och sophantering i Linköping, där de ska trimmas att jobba med PAM.

 

Vad tror du att du kommer kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss?

Jag tror att jag kommer att kunna bidra med min omfattande erfarenhet av att hantera kunder med högt ställda tillgänglighetskrav och en stark inriktning på säkerhet. Mitt fokus har alltid varit att säkerställa att kundernas behov uppfylls och att de är nöjda med de insatser som görs.

Det jag uppskattar mest med mitt arbete är att kunderna blir nöjda  och att kunna bidra till deras framgång. Enligt min övertygelse är den största glädjen att hjälpa någon, och jag tror att min erfarenhet kommer att vara värdefull för att uppfylla och överträffa kundernas förväntningar.

Efter några år som teknisk specialist kände jag att jag längtade tillbaka till en SDM/TAM-roll, och IT-Total framstod som ett mycket attraktivt alternativ för mig. Jag ser fram emot att applicera min erfarenhet och kompetens här och bidra till teamets och företagets framgång.

 

Vad gör när du inte jobbar? 

När jag inte jobbar på IT-Total finns ett engagemang för Linköpings handboll där jag stärker upp på alla möjliga ställen där det behövs, förutom att spela. Åldern har tagit ut sin rätt. Lägger även avsevärd tid på personlig träning i form av gym, löpning och cykling. När jag vill ta  det lugnt kan jag sätta mig med ett modellbygge. Mina ’Daily Mixes’ i Spotify består nästan uteslutande av Thrash Metal.

 

Vilka är dina främsta lärdomar som du tar med dig? 

Efter alla år som SDM har jag lärt mig av kunderna att det som uppskattas mest är tillgänglighet och ärlighet.

 

Är du intresserad av hur det är att arbeta på IT-Total? På vår karriärsida hittar du intervjuer med våra medarbetare samt våra lediga tjänster!

 

För mer information kontakta: 

Isabelle Medina, Head of Service Management, IT-Total.
Mail: isabelle.medina@it-total.se

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.