IT Total in english

Aktuellt

IT-Total utser Lena Eskilsson till ny styrelseledamot

IT-Total fortsätter sin tillväxtresa genom att hjälpa sina kunder med leverans av Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur, från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. En leverans som är trygg, personlig och Cybersäker.


Som nästa steg i företagets utveckling och tillväxtresa tillträder Lena Eskilsson in i styrelsen som ledamot.

 

Lena.Eskilsson_web

 

Lena som har en gedigen erfarenhet inom IT-branschen, nu senast som Sverige VD under 7 år. Lena har erfarenhet att utveckla erbjudandet till kunder både i form av lösningar men också som tjänst.  Lena har stor erfarenhet från att jobba med kunder och relationer där teknikskifte och säkerhet stått i fokus.


- IT-Total är ett spännande bolag som möter kundernas behov av säkerhet i form av olika lösningar och tjänster. IT-Total expanderar och sätter kunden i fokus och det är nyckeln för att lyckas. Det ska bli oerhört spännande att få vara med och utveckla IT-Total och kunna erbjuda fler kunder de lösningar och tjänster som finns i IT-Totals erbjudande säger Lena.


- Lena har en gedigen erfarenhet från IT-branschen sedan många år. Lena har jobbat större delen av sin karriär med bolag som har liknande verksamhet som IT-Total. Hon kommer med sin erfarenhet vara ett bra tillskott i styrelsen för stödja och leda bolaget framåt säger Olof Sand, Styrelseordförande, IT-Total.


För mer information kontakta:
Olof Sand, styrelseordförande, IT-Total
+ 46 70 218 13 11, olof.sand@it-total.se

 

IT-Total

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert. Alla anställda är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. Vi kan erbjuda svensk leverans.