IT Total in english

Aktuellt

IT-Total är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige!

IT-Total är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under det speciella året 2022 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning. 

Varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. I år deltog över 800 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet och kundvärde. Undersökningen visar att IT-Total är bland de bästa i Sverige på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder genom att placera sig i topp inom kategorien Infrastruktur och Drift.

IT-Total_Personal_Magnus Gudehn-1

 

- Det här är ett otroligt fint erkännande från våra kunder säger Magnus Gudéhn, vd på IT-Total. Det är ett kvitto på att vi gör saker rätt och att vi har en nära dialog med våra kunder. Att vi bryr oss jättemycket.  Vi har ett fantastiskt team och jag är stolt över att se hur våra medarbetare som arbetar i en miljö där tekniken förändras i otroligt snabb takt. Teknik skapar möjligheter men det är i interaktionen mellan vårt team och kund som värde skapas fortsätter Magnus.

 

”Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2022 visar att tydlighet i kompetens och erbjudande värderas allt högre och när partnerskap och värde hamnar i fokus så sker det stora förändringar i relationen mellan kund och leverantör. Följsamhet, förståelse och närhet till kund har premierats under 2022, säger Hans Werner, vd Radar.”

 

logo_customer_value_2022-750

 

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.