IT Total in english

Aktuellt

Vi har lyssnat på våra kunder

IT-Total har länge varit synonymt med teknisk kompetens, kvalitet och säkerhet. Nu tar IT-Total ett steg framåt inom informationssäkerhet genom att lyssna på sina kunders röster. Under andra kvartalet har vi genomfört en större kundundersökning kombinerat med djupintervjuer. Kunderna bekräftar att Kompetens och Kvalitet är de tyngst vägande skälen till att man samarbetar med IT-Total och att man generellt är väldigt nöjd med samarbetet och ger genomgående högre betyg än tidigare. Högst upp på kundernas önskelista står utökad hjälp med regulatorisk efterlevnad och informationssäkerhet.

 

Fredrik Rosencrantz_Therese Falkbåge_IT-Total_nöjda kunder

 

Ytterligare satsning på informationssäkerhet

I linje med att skapa ett IT-Tryggare Sverige har IT-Total beslutat att göra en tydligare satsning på informationssäkerhet och regulatorisk efterlevnad. Hittills under 2024 har vi delat med oss av vår egen erfarenhet genom att erbjuda ett ledningssystem för informationssäkerhet i kombination med CISO som tjänst. ”Det är utmanande för våra kunder inom SME-segmentet att ha all den kompetens som behövs, kan vi dela med oss av vårt ramverk och erbjuda våra tjänster utifrån var kunderna befinner sig på sin resa är det självklart att vi ska hjälpa till” säger Fredrik Rosencrantz, VD på IT-Total. Efter sommaren förstärker vi konsultgrupperingen med flera erfarna informationssäkerhetsexperter.

 

Niclas Appelgren_IT-Total._web

Niclas Appelgren, Head of Consulting, är entusiastisk över utvecklingen: “Våra kunders trygghet och förtroende är vår högsta prioritet. Genom att utöka vår expertis inom informationssäkerhet, kan vi erbjuda ännu bättre skydd mot de alltmer sofistikerade hoten.”

 

Socialt ansvar

IT-Total står också för ett starkt socialt ansvar. För varje kunds svar på årets kundundersökning har vi donerat 1000 kr till Barncancerfonden. “Vårt engagemang för socialt ansvar går hand i hand med den trygghet och pålitlighet som våra IT-tjänster erbjuder,” säger Therese Falkbåge, Marknadschef på IT-Total.

 GorSomVi_2024_Bla

 

Med nya rekryteringar, fokus på informationssäkerhet och hög kundnöjdhet, är IT-Total väl rustat för att möta våra kunders utmaningar och fortsätta att leverera tjänster av hög kvalitet, samtidigt som vi bidrar till ett bättre samhälle.

 

 

👉 Jag vill gärna bli kontaktad. Klicka här!

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.