IT Total in english

Aktuellt

IT-Total- Keynote speaker på RADAR SUMMIT 2021

IT-Total kommer att vara keynote speaker på Radar IT-Summit 2021. Radar Summit är Sveriges viktigaste mötesplats för IT beslutsfattare, leverantörer och andra intressenter. Eventet skapar dialog runt de viktigaste utvecklingsområdena, de viktigaste trenderna samt de nya affärsmöjligheterna som möjliggörs genom ny teknik och nya tjänster.

Radar Summit är Nordens största IT-event och i år blir eventet viktigare än någonsin! Vi kör live på Münchenbryggeriet den 10 november och en uppsummering för de som inte kan vara med live digitalt, den 17 november.

Keynote speaker: Magnus Järnhandske och Michael Nilsson, IT-Total

Cybersäkerhet- från ord till handling
Sveriges rankas etta i världen av länders förmåga att tillvarata digitaliseringens möjligheter. Däremot hamnar Sverige väldigt lågt på rankinglistan när det gäller globalt index för cybersäkerhet. Detta innebär att vi det mest digitaliserade landet samtidigt som vi är betydligt mer sårbara än jämförbara europeiska länder.
Vad betyder det här för digitaliseringen? Vad finns det för drivkrafter? Vart finns sårbarheterna? Hur ska man tänka och vad ska man prioritera? Är dina företagsuppgifter till salu på Darknet och vad kostar de?

Vi kommer att gå igenom från ord till handling och visa vad du behöver fokusera på och i vilken ordning du tar stegen.

 

 

  • IT-total.Musk.Banner

 

MSFT_logo_c_C-Gray_CMYK (1)

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.