IT Total in english

Aktuellt

Kajsa - Den kreativa kraften och perfekta matchen som kommer att driva rekryteringen på IT-Total mot nya höjder!

Vi välkomnar Kajsa Jordansson som kommer att arbeta som Talent Acquisition Manager med huvudansvaret för rekryteringen på IT-Total. Med en lång bakgrund inom rekrytering har hon den rätta mixen av erfarenhet och professionalism. Hennes närvaro kommer att förstärka vårt team och vi ser fram emot att tillsammans skapa framgång. Kajsa tar sig an varje utmaning med en stor positivitet och en passion som brinner starkt.

Anna Henderson, Head of HR på IT-Total är redan imponerad. ”Med stort driv och som en härlig frisk fläkt kom Kajsa in i HR-teamet på IT-Total. Efter bara en dag så kände vi alla att det var en perfect match! Kajsa har inget lätt jobb framför sig. Att rekrytera seniora specialister inom IT är lite som att leta efter en nål i en höstack, men med hennes kreativa lösningar och idéer vet vi att hon kommer att klara det galant. Vi önskar henne varmt välkommen till oss”.

 

Kajsa_jordansson_it-total

Vi ställde några frågor till Kajsa för att lära känna henne bättre: 

 

Berätta lite om din bakgrund

Innan jag halkade in på rekrytering arbetade jag ett par år inom försäljning och innan dess som specialpedagog på förskola- och i förskoleklass. Efter det trillade jag in på kundservice och på det företaget tog jag över rekryteringen samt onboardning av nyanställda. Det var där min resa inom rekrytering började. Jag gick sedan över till bemanningsbranschen och arbetade då på First Reserve där jag blev partner. Efter fem år var det dags för en ny utmaning, då på Upsales som rekryteringsansvarig. Men efter en tid där blev tillbaka lurad till bemanningsbranschen som Talent Acquisition Manager och nu är jag HÄR! 


Vad tror du att du kommer kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss?

Jag har älskar utmaningen i search arbetet och är en fena på just det. Jag ser fram emot att lära mig en massa nya saker och få vara med på resan till nya höjder. 


Berätta lite om dig själv

När jag inte arbetar så umgås jag med min snygga man och våra två otroligt busiga barn. När jag har tröttnat på familjen hänger jag med mina tjejkompisar, äter goda middagar och dricker goda viner. Nu på senaste har jag även plockat upp simningen igen. På sommaren är jag ofta ute i skärgården eller i Spanien och njuter av livets goda stunder tillsammans med familjen.

En annan sak är att jag är otroligt duktig på Disney! Jag kan alltså alla (okej inte alla men väldigt många) repliker. Detta har även smittat av sig till min fyraåriga son.


Vad är det bästa med ditt jobb

Det bästa är när man lyckas pricka rätt på alla bitar i en rekrytering, både på kompetens men också vad kandidaten söker hos en arbetsgivare.

Vad möter du för utmaningar med ditt jobb?        

Att få riktigt bra personer att förstå att dom ska flytta på sig.


Vad var det som lockade dig till att välja IT-Total som ny arbetsgivare?

Anna som chef. Av henne fick jag en väldigt bra bild av företaget och det visade sig när jag började att den stämmer väldigt bra. Jag går alltid på magkänslan och känslan för personerna jag ska arbeta närmast. Jag lockades av utmaningen och att få vara med och fortsätta bygga IT-Total och anställa rätt personer för nå våra mål.

 

Vilka är dina bästa tips för att lyckas i din roll?    

Våga! Man måste nöta och våga testa nya tillvägagångssätt samt våga vara personlig.


Är du också redo för nästa stora utmaning och känner att IT-Total lockar? Kontakta Kajsa nu och skicka in ditt CV (eller bara kopiera din LinkedIn profil, så kontaktar hon dig därigenom). Låt oss tillsammans skapa nya framgångar och var med oss på resan där vi bygger ett IT-tryggare Sverige. 
Mail: kajsa.jordansson@it-total.se 
Eller ring: 070 -729 19 82.
Hoppas vi hörs!

 

Spana in våra lediga tjänster

 


För mer information kontakta:

Anna Henderson, Head of HR, IT-Total
Mail: anna.henderson@it-total.se  

 

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.