IT Total in english

Aktuellt

Vi hyllar Johan för hans 30 år som HPE ASE-certifierad

Johan firar nu 30 år som ASE-certifierad och är dessutom den enda i Sverige som haft certifieringen sedan starten 1992. Johan har över 40 års erfarenhet från IT-branschen och är en av de högst meriterade inom lagring, servervirtualisering och backup. 

Johan har arbetat inom IT-branschen sedan 1985. Under sin karriär har han skaffat sig god och djupgående teknisk kompetens inom en rad olika områden. Han är teknikintresserad och har omfattande erfarenhet av installation, drift och underhåll av hårdvara/mjukvara, särskilt HPE server/lagring. Han har även erfarenhet av brandväggar och kommunikation med mera. Johan var en av de första i Sverige med att erhålla HP/HPE certifieringen ASE 1992 och har sedan 2014 även Master ASE inom lagring. Förutom sina höga certifieringar inom HPE har han även kunskap inom servervirtualisering och backup.  

1992 utvecklade Compaq ett certifieringsprogram för återförsäljare, certifieringen HP/HP ASE (Accredited Solutions Expert). För att erhålla detta certifikat krävdes det att man klarade alla tester vilket Johan gjorde och blev därmed en av dem första i Sverige att bli ASE-certifierad.  Årliga förnyelser av certifikatet krävdes för att få behålla sitt certifikat, vilket genom åren har inneburit att många av de som tog certifikatet 1992 samtidigt som Johan, förlorade sin certifiering på vägen . År 2002 när Compaq förvärvades av HP, firade detta certifieringssystem tioårsjubileum och Johan var då en av få som haft certifikatet i 10 år. Johan har nu varit ASE-certifierad i 30 år och dessutom den enda i Sverige som haft certifieringen sedan starten 1992.

 

johan stridh

 

- Det känns stort att ha varit med så länge och bibehållit denna certifiering hela tiden. Det är trevligt att få jobba i en bransch med innovativa produkter och man måste hela tiden lära sig nya produkter och man blir aldrig fullärd.  Detta inspirerar mig, säger Johan Stridh.

 

Bristen på kvalificerad och utbildad arbetskraft inom IT-branschen innebär att branschreferenser som certifieringar spelar en ännu större roll när det gäller att bevisa att du har vad som krävs för att ta dig fram och få jobbet gjort. Johan tar stort ansvar och sätter alltid kunden i fokus.

 

-Vi på IT-Total är oerhört glada över att Johan Stridh är en del av vårt framgångsrika team. Han är driven, passionerad och har förmågan att tänka utanför boxen och med hjälp av hans driv fortsätter han certifiera sig år efter år.  Vi är otroligt stolta över att han är en av få i Sverige som har haft certifieringen HPE ASE i 30 år säger Christer Alm, Head Of Solutions, IT-Total. 

 

Även om vi lever i en tid av accelererande tekniska förändringar är det en sak som är konstant: certifieringar är viktiga. Att tjäna och upprätthålla certifieringar är en beprövad metod för att säkerställa kontinuerligt lärande och uppgradering i en miljö som utvecklas snabbt. Certifieringar ger inte bara tekniska yrkesutövare utökade karriärmöjligheter genom specialiserade kompetenser och färdigheter, utan även arbetsgivarorganisationer och kunder drar direkt nytta av den djupa expertis de ger.

-På Hewlett Packard Enterprise är vi stolta över det bestående värde som våra certifieringar skapar för våra partners, och vi hyllar Johan Stridh för hans tre decennier långa engagemang som HPE-certifierad yrkesman. Tack för ditt långsiktiga engagemang säger Frederic Glaser, Director, Worldwide Sales and Technical Certifications, Hewlett Packard Enterprise. 

 

HPE_ASE_3HPE_ASE_1HPE_ASE_5HPE_ASE_2HPE_Master_5HPE_Master_6

 

 

 

För mer information kontakta: 

Christer Alm, Head of solutions 

Mail: christer.alm@it-total.se

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.