IT Total in english

Aktuellt

IT-Total köper 75st årskort på Skansen och donerar till Min Stora Dag

Nyheten om att friluftsmuseet Skansen i Stockholm är i akut behov av ekonomiskt stöd har inte gått obemärkt förbi. IT-Total vill stödja Skansen i denna tuffa tid genom att donera 75st årskort till välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag. Min Stora Dag arbetar aktivt med att skapa glädjefyllda upplevelser och viktiga pauser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

- När vi fick höra att Skansen, som har en stor plats i mångas hjärtan, är i ekonomisk kris och nära konkurs kände vi att vi ville visa vårt stöd i denna tuffa tid. Därför tog vi snabbt beslutet att köpa in och donera Skansen-årskort till välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag som ligger oss varmt om hjärtat, säger Fredrik Franzén, VD på IT-Total.

Kort om Min Stora Dag
Välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nära 5 000 barn och unga som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag.

Här kan du också köpa årskort till Skansen

Läs mer om vad vi bryr oss om

För mer information, kontakta:
Therese Falkbåge, Head of Marketing, IT-Total,
072-307 91 12, therese.falkbage@it-total.se

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.