IT Total in english

Aktuellt

IT-Total satsar på kvalité och hög kompetens

IT-Total satsar på att bredda sin kompetens inom VMware för att kunna erbjuda högre kvalité och kompetens till fler kunder för att underlätta deras vardag så att de kan fokusera på sin verksamhet. Ett steg i detta var att uppnå VMware Master Services Competency (MSC) för Data Center Virtualization, vilket kräver både avancerade tekniska certifieringar samt bevis på hög service och expertis som är validerad av partnerns kunder. 

IT-Total satsar på kvalité och hög kompetens
- Vi är stolta och glada över denna certifiering och ser den som ett resultat av vårt kundfokus,  kvalitétsstänk och kompetens som genomsyrar hela vår verksamhet. Därför känns det extra kul att få lyfta denna certifiering och ge ett stort tack till alla inblandade som gör detta möjligt, så att vi kan fortsätta att hjälpa våra kunder genom att leverera ännu högre kompetens, kvalité och kundnöjdhet, säger Jonas Qvarnström, Business Area Manager: Server & Storage, IT-Total.

 

För mer information, kontakta:

Jonas Qvarnström, Business Area Manager: Server & Storage, IT-Total,  072-227 06 25,  Jonas.qvarnstrom@it-total.se.

Läs mer om vad vi bryr oss om.

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.