IT Total in english

Aktuellt

IT-Total nominerade i två kategorier till årets Guldmyran

Vi på IT-Total är stolta och glada över att vara nominerade i två kategorier till årets Guldmyran 2022. Vi har blivit nominerade i kategorierna HPE Growth samt Samhällsnytta för vårt projekt Framtidssäker sjukvård. 

Guldmyran instiftades för att uppmärksamma de partners som under föregående år dragit ett extra strå till stacken. Idag är Guldmyran det mest uppskattade och prestigefyllda priset en återförsäljare kan vinna inom hela IT-branschen.

På vårt kontor glänser sedan tidigare några Guldmyror och vi hoppas självklart på tillökning i vår myrstack. 

 

IT-Total_guldmyran-banner

 

Guldmyran hyllar Sveriges bästa IT-projekt

HP & Hewlett Packard Enterprise samarbetar med landets ledande it-företag. 2003 instiftades Guldmyran, ett pris som sedan dess delats ut årligen i syfte att uppmärksamma partners och de banbrytande it-projekt som de genomför. Galan firar år 20 år och på fredag den 3 februari öppnas dörrarna i Blå Hallen, Stockholms Stadshus upp och där kommer vinnarna i samtliga kategorier presenteras. 

 

Vi vill tacka HPE och ser fram emot ett nytt år med ett fortsatt fantastiskt samarbete! 

 

 

hpe

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.