IT Total in english

Aktuellt

IT-Total ingår partnerskap med Ava Security!

IT-Total ingår partnerskap med Ava Security. Ava har en unik förmåga att leverera både cybersäkerhet och fysiska säkerhetslösningar till organisationer globalt. Partnerskapet kommer att fokusera på Ava´s prisbelönta cybersäkerhetsplattform mot insiderhot. Ava Securitys cybersäkerhetslösning, Ava Reveal, kommer att hjälpa företag att stärka sitt försvar mot alla insiderrisker - oavsett om det är genom skadlig kod, av oaktsamhet eller av misstag, allt för att bättre skydda företagets anställda och data.

"Genom att identifiera alla säkerhetshot innan de blir incidenter kan organisationer inta en mer proaktiv säkerhetsställning", säger Tormod Ree, VD Ava Security.

Avas personcentrerade cybersäkerhetslösning - Ava Reveal - använder en stark kombination av policy och sensorer för maskininlärning och användarutbildning i realtid för att förhindra IP-stöld och sabotage, förbättra cyberhygienen och påskynda Threat Hunting. Ava Reveal hjälper er att upptäcka, övervaka och reagera på insiderhot i realtid – för att skydda era användare och data samt ert rykte.


”IT-Total är stolta över det nya partnerskapet med Ava Security som kommer att stärka det övergripande erbjudandet avseende Cybersäkerhet med avancerade funktioner. Det här är ett strategiskt partnerskap för vår utveckling som kommer att hjälpa våra nuvarande och nya kunder att hantera de viktigaste cybersäkerhetsutmaningarna när vi går in i en Zero Trust-modell för cybersäkerhet.” säger Magnus Järnhandske, Chief Cyber Security Architect.

 

 

Ava Security (003)

 

 

För mer information kontakta:

Fredrik Rosencrantz, Head of Managed Services & Cyber Security, IT-Total.
fredrik.rosencrantz@it-total.se, +46 70-782 20 00

Oskar Ovrin, Business Development Manager - Cyber, AVA Security
oskar.ovrin@avasecurity.com, +46 72-973 72 81

 

Om IT-Total
Vi bryr oss om säker IT. Jättemycket. Så att du kan fokusera på det du bryr dig om. Vår affärsidé är att leverera säker och hållbar IT-infrastruktur med högsta värde. Vi hjälper dig även med lösningar och tjänster inom cybersäkerhet. Vår personal är säkerhetsprövad och utgår från säkerhetsklassade lokaler och datahallar i Sverige.


Om Ava
Ava grundades 2020, med en vision att vara en enhetlig säkerhetsleverantör med fokus på att hjälpa organisationer att upptäcka, övervaka och reagera på hot i realtid både inom cyber- och fysiska säkerhetsområden. Företaget erbjuder förstklassig detektering av insiderhot samt en smart end-to-end lösning avseende videosäkerhet för att skydda medarbetarna, tillgångarna och datan samt hjälpa ert företag att se helheten och därmed kunna agera snabbt.

IT-Total

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert. Alla anställda är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. Vi kan erbjuda svensk leverans.