IT Total in english

Aktuellt

IT-Total i svensk högteknologisk sammanslagning – rustar för framtidens IT

De svenska infrastrukturbolagen IT-Total och Devinix tror båda starkt på en lokal närvaro i alla steg som ett sätt att möta kundernas behov och förväntningar.

Mårten Göthberg, vd på Devinix:
– Säkerheten och flexibiliteten i vår digitala leverans samt närheten till våra kunder har varit tongivande för Devinix sedan starten, och starkt bidragit till vår och våra kunders framgång. Det känns som ett naturligt nästa steg att växa oss ännu starkare genom samgåendet. Vi har dessutom följts åt genom åren då IT-Total med sin kompetens var en väldigt viktig partner i utvecklandet av vår plattform när vi startade.

 

”Redo för större helhetsansvar hos kunderna”

IT-Total gick samman med konsultbolaget EnvokeIT så sent som i somras.
– I och med de två sammanslagningarna positionerar vi oss nu på marknaden. Vi är redo att ta betydligt större uppdrag och en större helhet hos våra kunder, men med fortsatt fokus på kundnärhet och flexibilitet, säger Christer Alm, tf vd på IT-Total.

IT-Total_Devinix_Sammanslagning_low

 

Gemensamma nya erbjudanden

Tillsammans kan Devinix och IT-Total ytterligare höja nivån på sina tjänster. Kombinationen mellan företagens samlade expertis ger en bättre och större tjänstekatalog inom IT-infrastruktur, molnlösningar, digital arbetsplats, cybersäkerhet och specialistkonsulter. Den samlade teknikbasen och plattformen skapar en stark svensk leverantör för såväl publika, offentliga som privata uppdrag.

– Det är egentligen ”business as usual” för våra respektive kunder som förstås får en ännu bättre service och ett bredare utbud av lösningar, alla med fokus på säkerhet och tillgänglighet, säger Christer Alm.

 

Devinix grundare blir ny delägare

Boney Ahluwalia, grundare och ägare av Devinix, går nu in som delägare i IT-Total.

– Det här har känts helt rätt ända sedan vi började prata om ett möjligt samgående. Vår samlade kompetens med IT-Total och EnvokeIT ger våra kunder ett bredare utbud, men också en spets som få kan matcha i svensk regi.

 

 

För mer information, kontakta:

Christer Alm, Tillförordnad VD, IT-Total

+46 76 787 23 10

christer.alm@it-total.se

 

Mårten Göthberg, VD, Devinix

+ 46 70 726 25 56

marten.gothberg@devinix.se

 

Johan Möllerström, Director, Segulah Advisor AB

+ 46 72 543 79 11

mollerstrom@segulah.se

 

Om Devinix

Devinix har sedan starten 2015 levererat högtillgängliga tjänster från den egna geografiskt redundanta hybrida molnplattformen i Stockholm. Devinix är ett erfaret tekniskt företag med ett team som arbetar nära sina kunders affärskritiska processer. Devinix är certifierade enligt ISO inom kvalitet, miljö och informationssäkerhet. Devinix erbjuder förutom den egna svenska privata molntjänsten även hybrida och publika lösningar.

 

Om IT-Total

IT-Total är en svensk leverantör av säker och hållbar IT-infrastruktur som grundades 2011. IT-Total hjälper även kunder med lösningar och tjänster inom cybersäkerhet. Personalen är säkerhetsprövad och utgår från säkerhetsklassade lokaler och datahallar i Sverige.

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.