IT Total in english

Aktuellt

IT-Total är talare på årets säkerhetsevent – Radar Security 2024

Säkerhet är nu mer kritiskt än någonsin, med tanke på den mängd cyberattacker som har påverkat många svenska verksamheter och användare, och med tanke på hur situationen i Finland ytterligare försämrades efter medlemskap i NATO har säkerhet och robusthet aldrig varit mer aktuellt.

Hoten ökar i snabb takt. Sverige upplever mer än 2,4 miljoner registrerade attacker per år och vi kommer att fördjupa oss i nuläge och vad som händer just nu, vad kommande lagstiftning som NIS2 kommer innebära samt vad som ligger i den nära framtiden som vi bör förbereda oss på.
Här får du som deltagare ta del av den senaste utvecklingen och Radars insikter inom cybersäkerhet.

Konferensen är uppdelad i tre olika fokusområden som diskuteras i Keynotes, föreläsningar och Breakouts:
  • Det geopolitiska cybersäkerhetsläget
  • Ny teknik och företagsmodeller
  • Digital affärsrisk och motståndskraft


IT-Total är på plats som talare

Diego Lopez, Head of Cybersecurity och Mikael Anhede, Head of Digital workplace, från IT-Total kommer att vara talare under dagen och berätta mer om ”Får ni effekt av era Cyberkronor?”

Är det förvirrande med alla budskap och produkter på marknaden? Hoten och attackerna ökar och många oroas över att bli drabbade. Samtidigt har användarna högre krav på enkelhet, tillgänglighet och flexibilitet. Har ni gjort rätt investeringar? Jobbar ni på rätt sätt? 

Det räcker inte bara med teknik – kunskap och processer måste hänga med.
Att prioritera är svårt. Vi guidar för en bättre effekt av er investering och vad ni ska fokusera på för att ha ett adekvat skydd. 

 

IT-Total_radar

 

Läs mer om eventet här. 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.