IT Total in english

Aktuellt

IT-Total är en utvald VMware Cloud Service Provider, Premier Partner i Broadcoms nya Advantage Partner Program

IT-Total hjälper kunder (och partners) att modernisera infrastruktur, påskynda innovation och öka sin flexibilitet med managerade VMware Cloud Foundation-tjänster. 

IT-Total är en utvald VMware Cloud Service Provider (VCSP) Premier partner i Broadcom Advantage Partner Program för den svenska marknaden med möjlighet att tillhandahålla CSP-licenser eller molnkapacitet (IaaS) via Cloud Director till leverantörer som inte har fått möjligheten att ta del av det nya partnerprogrammet. Därutöver har vi fortsatt möjlighet att återförsälja traditionella VMware licenser till de kunder som har sina datacenter i egen regi.

Genom att samarbeta med IT-Total kommer Broadcom godkänna användning av licenser till ”Secondary CSPs for any White Label Services”. Detta innebär att vi kan utfärda licenser till andra service providers och att vi kan tillhandahålla IaaS-tjänster i IT-Totals private cloud via VMware Cloud Director.

- Vi är naturligtvis väldigt nöjda med att ha visat på vår förmåga och kompetens för att vara en av få utvalda partners som får ett fortsatt förtroende från VMware, Broadcom att leverera Service Provider tjänster i Sverige. Teknologin från VMware är ledande och detta samarbete säkrar en fortsatt utveckling och stabilitet i våra privata molntjänster säger Fredrik Rosencrantz VD på IT-Total.

Är du en Service Provider och står utan giltiga licenser?
Då finns vi här för dig. Kontakta oss via länken nedan så hjälper vi dig vidare.  

 

Kontakta mig

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.