1 feb 2021

Isak Bohman förstärker vår Servicedesk

Vi är glada att hälsa vårt senaste tillskott och 1st Line Agent Isak Bohman välkommen till oss på IT-Total.

Isak har tidigare jobbat som konsult, merparten av konsulttiden har han arbetat med intern support på Amadeus skandinaviska kontor. Han såg till att de olika kontoren hade den utrustning och de program som behövdes. Med sin bakgrund inom support blir han ett ovärderligt tillskott till IT-Totals service desk-team.

- Isak kommer in med mycket vilja och ett härligt lugn, det kommer våra kunder att uppskatta. Det förstärker vår Servicedesk och Isak kommer att tillsammans med sina nya kollegor växa in i det starka team vi har idag. Primärt kommer Isak att förstärka vår förmåga till snabbare och bättre respons för våra kunder, säger Marco Beutelrock, Head of Service & Operations på IT-Total. 


Isak Bohman_Blogg_IT-Total (2)
- IT-Total verkade spännande och jag kände att det var dags att byta arbetsgivare då jag var redo för nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter som IT-Total var öppna med från start att vilja erbjuda mig. Jag ser framemot att få lära känna dessa fantastiska kollegor och få fortsätta utvecklas tillsammans med kunderna som etablerats på Servicedesken, säger Isak Bohman, 1st Line Agent på IT-Total.

Varmt välkommen Isak!

 

Vill du också som Isak vara med och bygga Sveriges bästa servicedesk?

Läs mer på vår karriärsida  

För mer information, kontakta:
Marco Beutelrock, Head of Service & Operations,
IT-Total, 073-522 73 89, marco.beutelrock@it-total.se