IT Total in english

Aktuellt

Han lägger all sin vakna tid på relationsskapande

Vi välkomnar Robert Wojciechowski som kommer att arbeta som Account Manager på IT-Total. Han kommer med sin fantastiska förmåga att driva nya och inarbetade kundrelationer framåt vara en viktig byggsten i vår tillväxtresa. Robert sätter tydliga mål och ramar in komplexa affärssituationer och han kommer att hjälpa både sina medarbetare och kunder att förstå vad som krävs för att komma i mål. Han har under sin karriär visat upp strålande säljresultat i såväl procent som kronor och har ett utomordentligt kundfokus. 

Robert har tidigare tagit emot pris för årets säljare. Där beskrevs han av juryn som “ytterst medveten om kundens drivkrafter – oavsett om det handlar om kostnadsbesparingar eller användbarhet. Det här är säljaren som älskar att träffa nya kunder och lägger all sin vakna tid på relationsskapande.”

IT-Total_SoMe_välkommen_Robert-Wojciechowski_Account-manager (1)

Här följer en intervju med Robert, där han berättar om sig själv och vad som lockade honom till att välja IT-Total som ny arbetsgivare.

 

Berätta om vad du har gjort tidigare?

Jag kommer närmast från ITS Nordic där jag jobbade som Key Account Manager. Jag arbetade primärt med IT och att sälja konsulter och få in nya konton till bolaget. Jag har under många år arbetat inom IT bland annat med nätverk, som kundansvarig och som säljchef.


Vad tror du att du kommer kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss?

Jag älskar att träffa människor och ser fram emot att få köra igång direkt. Att få jobba med det fantastiska gänget på IT-Total och att få vara ute hos våra kunder och samarbetspartners. Jag hoppas kunna addera min kompetens och mitt kontaktnät till bolaget samt öka trycket på marknaden då jag har lång erfarenhet inom sälj framförallt inom produkter och tjänster inom IT-infrastruktur.Vad var det som lockade dig att välja IT-Total som ny arbetsgivare?

När Christer Alm ringde mig och berättade om den resa som IT-Total gör nu så ville jag gärna vara med och på den vägen är det. Det känns fantastiskt att få vara en del av IT-Total med den kulturen och glädjen som finns inom bolaget.

 

Är du intresserad av att läsa mer om hur det är att arbeta på IT-Total? På vår karriärsida hittar du intervjuer med våra medarbetare samt våra lediga tjänster

 

För mer information kontakta: 

Christer Alm, Head of Sales & Solutions på IT-Total
Tel: 076-787 23 10
Mail: christer.alm@it-total.se 

 

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.