29 jun 2020

Välkommen Fredrik Kacsmarck, ny konsult på IT-Total

Vi hälsar vår nya kollega och IT Consultant Fredrik Kacsmarck varmt välkommen till oss. Närmast kommer han från Snow Software i rollen som DevOps Engineer.

Fredrik Kacsmarck kommer närmast från Snow Software i rollen som DevOps Engineer, där han främst arbetade med automatisering. Innan dess arbetade han som konsult med uppdrag hos bland annat Nordnet och Spotify. Hos Nordnet arbetade han med att utveckla automation för deras interna Self Service Portal, exempelvis för onboarding och outboarding av anställda och konsulter. Hos Spotify så tillhörde han ett team som primärt hanterade och utvecklade för interna backend-system.
IMG_2239

- Vi är jätteglada över att ha Fredrik på plats! Fredrik är en strategisk rekrytering i riktning mot DevOps. Han har en gedigen bakgrund inom Infrastruktur, men med halva foten i utvecklarvärlden. Tillsammans kan vi lyfta våra kunder som funderar på molnresan ännu mer, säger Robert Rangdag, Head of Consulting på IT-Total.

- Det var framförallt tre saker som jag fastnade för hos IT-Total. Det första var att det andades framåtanda. Det andra var att alla jag mötte på företaget var jättetrevliga. Det tredje var den spännande kombinationen med infrastruktursidan och den väletablerade säkerhetssidan, säger Fredrik Kacsmarck, IT Consultant på IT-Total.

 

För mer information, kontakta:
Robert Rangdag, Head of Consulting, IT-Total, 073-522 73 85, robert.rangdag@it-total.se

Vill du också som Fredrik vara med och bygga det säkra IT-företaget som bryr sig?

Läs mer på vår karriärsida.


Läs mer om vår vision att vara det säkra IT-företaget som bryr sig.