IT Total in english

Aktuellt

IT-Total är talare på Fortinet Security Day

Välkommen till Fortinet Security Day.
Den 2:a juni ses vi i Stockholm för ett heldagsevent med keynotes på förmiddagen, fördjupningspass på eftermiddagen samt ett avslutande mingel. Bli uppdaterad, inspirerad, utmanad och passa på att nätverka.

Kl 15:30 står Diego Lopez på scen: Hur fortplantar sig en cyberattack?

Han går igenom cyberattackers historia och tittar på hur de sprider sig i en modern organisation. Du får med dig våra lärdomar och vi blickar framåt hur vi ser på cyberdomänens framtid.

Anmäl dig här!

 

Eventet arrangeras på Scandic Continental, som ligger endast ett stenkast från Stockholms centralstation. Vi hoppas verkligen att du vill träffa oss där, men om du inte har möjlighet att resa till Stockholm kommer vi även att livestreama samtliga sessioner.

Under Fortinet Security day kommer det att kommuniceeras insikter och trender på cybersäkerhetsområdet, framgångsrika strategier samt hur  Fortinet kan stötta er i er resa mot ett mer proaktivt säkerhetsarbete.

Under eftermiddagens fördjupningspass får du ta del av hur ni kan implementera olika strategier och lösningar för att hantera era it-investeringar samt påskynda era affärsstrategier och er digitalisering – på ett effektivt och säkert sätt. Ta del av agenda, talare och mer detaljerad information på anmälningssidan.


Eventet riktar sig till dig som är kund hos Fortinet idag eller som är nyfiken på vad Fortinet har att erbjuda. Begränsat antal platser, säkra din plats idag.

Varmt välkommen!

 

Läs mer om eventet

Anmäl dig här!

 

 

 

IT-Total

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert. Alla anställda är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. Vi kan erbjuda svensk leverans.