IT Total in english

Aktuellt

IT-Total dubblar igen!- Växer genom förvärv av Workplacebolag

 

IT-Total har ambitionen att dubbla affären inom Workplace genom att erbjuda säker, användarvänlig och automatiserad klienthantering till mellanstora svenska företag.  Som en del av denna satsning görs förvärvet av specialisten på klienthantering, Aura IT Solutions.

IT-Total och Aura har samarbetat sedan 2011 men i samband med att vi nu tar nästa steg inom Workplace-området är förvärvet ett naturligt steg. Förvärvet kommer även skapa nya utvecklingsmöjligheter för medarbetarna både hos Aura och IT-Total.

Aura specialiserar sig på klienthantering och klientportaler som nu
kommer bli en ännu mer integrerad del av IT-Totals erbjudande.

 

IT-Total_Aura_2

Magnus Anhede, Head of Digital Workplace, IT-Total & Daniel Damber, IT-arkitekt och grundare av Aura

 

- Bolaget kommer att övertas av IT-Total den 30 november 2023 och integreras i IT-Total Sweden AB. För IT-Totals och Auras kunder innebär det inte någon skillnad i våra pågående åtaganden utan den dagliga verksamheten kommer pågå som vanligt men med nya möjligheter att ytterligare modernisera tjänsterna säger Magnus Anhede, Head of Digital Workplace, IT-Total.

 

- Vi ser fram emot att bli en del av IT-Total som är ett starkt varumärke som ger oss möjligheterna att bredda vår kundbas och tillsammans leverera helhetslösningar till våra kunder säger Daniel Damber, IT-arkitekt och grundare av Aura.

 

- Vi är glada över att knyta Auras förmågor till oss för att med Analytics och AI ytterligare förbättra användarupplevelse, teamwork och produktivitet inom Digital Workplace fortsätter Magnus Anhede.

 

För mer information kontakta:

Magnus Gudéhn, VD, IT-Total
magnus.gudehn@it-total.se
+46 70-420 00 82

Johan Möllerström, Director, Segulah Advisor AB
mollerstrom@segulah.se
+ 46 72-543 79 11

 

 

Relaterad läsning:

IT-Total utser Magnus Anhede till Head of Digital Workplace

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.