IT Total in english

Aktuellt

IT-Total välkomnar Claes Karlsson som Head of Sales & Solutions

Vi är stolta att presentera Claes Karlsson som tillträder tjänsten som Head of Sales & Solutions idag, han tar även plats i bolagets ledningsgrupp med särskilt fokus på nya kunder.

Claes har en imponerande bakgrund inom försäljning och ledarskap och kommer att vara en värdefull tillgång för vårt team och våra kunder. Med över 20 års erfarenhet inom IT-branschen, har Claes en genuin förmåga att driva tillväxt och innovation. I sina tidigare roller har han visat prov på resultat i ekonomiska termer men ännu viktigare tillsammans med medarbetarna utvecklat en kund och medarbetarnöjdhet till att vara bland de bästa i Norden.

Claes Karlsson_Head of Sales and Solutions_IT-Total_9

- Att bli en del av IT-Total och den resa vi är på ska bli extremt spännande. Att fortsätta utveckla både våra kunder och nya marknader tillsammans med alla medarbetare på IT-Total kommer att bli fantastiskt kul, säger Claes Karlsson.

- När möjligheten kom upp att få knyta en så stark profil till vårt lag och fortsatta resa så gick det inte att motstå. Vi har tidigare jobbat ihop och jag vet att Claes är helt rätt för oss både som person och kunskap. Claes kommer bidra med att ytterligare stärka vår närvaro på den svenska marknaden och fortsätta att leverera kundvärde säger Fredrik Rosencrantz, VD på IT-Total.

 

Hos IT-Total får kunderna svensk IT-säkerhet i framkant levererat av branschens mest engagerade kundteam. Kunderna ska veta att vi ställer extra höga krav på kvalitet och säkerhet när det gäller infrastruktur, processer och personal. 

IT-Total har sedan sin start representerat något nytt genom att vara nytänkande, kundfokuserade och framtidsinriktade.

 

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.