IT Total in english

Aktuellt

Christian Gillstedt förstärker Operations & Advisory på IT-Total

Vi hälsar vår nya kollega Christian Gillstedt välkommen till IT-Total. Christian har en gedigen erfarenhet av att arbeta inom Datacenter och infrastruktur. Christian kommer närmast från Videnca där han arbetade i 10 år. Han  började på deras Servicedesk men klättrade snabbt i karriären och blev både operations-tekniker och sitemanager.

Infrastruktur och Datacenter ligger oss varmt om hjärtat, det är det som i grunden i våra säkra tjänster och som vi inte kommer ifrån. Christian förstärker Operations & Advisory med en gedigen bakgrund inom Datacenter, infrastruktur och mycket därtill. Vi ser fram emot att polera våra datacenter och infrastruktur ytterligare, säger Daniel Söderlund, Head of Operations & Advisory, IT-Total.

 

IT-Total_Personal_Christian_Gillstedt-1

 

Jag arbetade tidigare på Videnca som jag var på dom senaste 10 åren. Där började jag på Servicedesk men jobbade mig fort upp på driften och var där operations-tekniker och sitemanager. När man varit så länge på ett ställe så var man insyltad i det mesta. Allt från servrar, nätverk och serverhallar.

Sanna kontaktade mig och sa att hon hade ett spännande jobb åt mig så jag kände att efter 10 år var det dags att testa något nytt och alla jag pratade med om IT-Total sa att det var en kanonarbetsgivare, säger Christian Gillstedt, Teamleader Windows, Operations & Advisory på IT-Total.

 


För mer information kontakta:

Daniel Söderlund, Head of Operations & Advisory, IT-Total

+46 70-395 37 55 daniel.soderlund@it-total.se

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.