IT Total in english

Aktuellt

Anna-Lena Fortkamp förstärker vår Servicedesk

Anna-Lena har de senaste elva åren arbetat i olika konsultuppdrag på CGI som technical consultant, projektadministratör och testmiljömanager. Hon började sin karriär på dåvarande Telia Data i en servicedesk roll för interna behörigheter. Med sin breda bakgrund blir hon ett ovärderligt tillskott till IT-Totals service desk-team.

- Anna-Lena är ett välkommet och efterlängtat tillskott som kommer att förstärka vår Servicedesk. Med sin positiva utstrålning och ett sinne för struktur och kvalité i en roll som Service Delivery Manager är jag övertygad om att hon kommer att bidra till nöjda kunder tillsammans med sina kollegor, säger Marco Beutelrock, Head of Service & Operations på IT-Total.


Anna-Lena Fortkamp Linkedin
- Det som till stor del fick mig att välja IT-Total framför andra företag var chansen att få gå tillbaka i en servicedesk roll som jag saknat, även att få chansen att utvecklas som SDM. Men det mest avgörande var människorna, vilket fantastiskt gäng. Jag har blivit så väl mottagen redan första dagen och jag stormtrivs även i de fina lokalerna. När möjligheten dök upp att få kombinera min kärlek för ordning o reda i en roll som Service Delivery Manager och även tillhöra en Servicedesk – då var lyckan gjord. Jag ser framemot att få fortsätta det fina samarbetet med kunderna som etablerats och dra mitt strå till stacken på Servicedesken, säger Anna-Lena, 1st Line Agent på IT-Total.

Varmt välkommen Anna-Lena!

 

Vill du också som Anna-Lena vara med och bygga Sveriges bästa servicedesk?

Läs mer på vår karriärsida  

För mer information, kontakta:
Marco Beutelrock, Head of Service & Operations,
IT-Total, 073-522 73 89, marco.beutelrock@it-total.seIT-Total