IT Total in english

Aktuellt

Amelia Fleetwood förstärker vår Säljavdelning

Amelia Fleetwood må vara relativt ny i just IT-branschen men har en erfaren ryggrad av administration och strukturering. Hon kommer tidigare ifrån Conapto och närmast ifrån en roll som Customer Success Manager, där har hon framförallt hanterat avtalsfrågor och ansvarade över kundportföljer med både svenska och internationella kunder.

 

- Amelia kommer med sitt driv och strukturerade arbetssätt tillföra mycket till IT-Total inte minst inom säljorganisationen. Men hon kommer också bidra till struktur och driv i de affärsprocesser som går tvärs over hela bolaget och som är viktigare än någonsin i den resa som pågår framåt för IT-Total.

Jag är mycket nöjd med att ha fått Amelia ombord hos oss och hon är varmt välkommen säger Ulrika Wergens, Head of Sales & Solutions på IT-Total.

 

IT-Total_Personal_Amelia Fleetwood-1

 

- Jag kan med självförtroende säga att jag tar med mig en god kunskap och förmåga att skapa struktur, både gällande olika sorters avtal och andra dokument, till IT-Total. IT-Total har ett bra fokus och en stadig blick framåt på marknaden. Med ett gediget kvalitéts- och säkerhetstänk ska det bli roligt att bidra och att få följa med på resan framåt, säger Amelia Fleetwood.

 

För mer information kontakta: 

Ulrika Wergens, Head of Sales & Solutions, IT-Total.
Tel: +46 73-546 18 85
Mail: ulrika.wergens@it-total.se

 

IT-Total

Ett IT-tryggare Sverige IT-Total föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.