31 Mar 2021

Hittar du ingen ledig tjänst som matchar just dig? Skicka in en spontanansökan! Vi vill alltid etablera kontakt med duktiga medarbetare i branschen.

Vill du spela i IT-branschens elitlag? I ett framgångsrikt team med spelare som är top notch inom digitalisering och cybersäkerhet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av hög kompetens, engagemang och som är snabba till beslut och förändring. Engagemanget hos oss börjar alltid på hemmaplan, när vi stöttar varandra och utvecklas tillsammans presterar vi allra bäst. Jobba med kollegor i världsklass, i en kultur som genomsyras av omtanke, glädje och personlig utveckling.

Din roll blir allt annat än tråkig
Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du får arbeta med stimulerande projekt i en miljö med spetskompetens och IT-säkerhet på högsta nivå. Hos oss kommer du att arbeta i en dynamisk roll med engagerade kollegor som brinner för sitt arbete och för sitt Team. Du befinner dig i en expertbetonad miljö och dina kollegor är bland de vassaste i branschen inom deras expertisområde. Vi vill arbeta i teknikens framkant och ge dig möjlighet att växa och utvecklas i din roll och inom det område just du brinner för.

Vi garanterar dig en stimulerande arbetsmiljö där vi lyfter varandra och delar med oss av våra kunskaper. Tillsammans vill vi representera något nytt genom att vara nytänkande, kundfokuserade och framtidsinriktade.

Vi söker dig som vill bli bäst på det just du brinner för
Vi tror att du har en ständig strävan att ligga i framkant inom ditt område och förstår värdet av att arbeta proaktivt. Du tycker om utmaningar och att jobba med teknik och kollegor i framkant Det är viktigt att du har en bred grund att stå på inom området IT-infrastruktur.

För att du ska trivas i rollen behöver du:
 • ha viljan att vara med och driva IT-Total framåt
 • ha minst 3 års dokumenterad erfarenhet att arbeta inom IT-infrastruktur
 • ha god vana av teknisk dokumentation och ett genuint intresse av att dela med dig av din kunskap
 • vara en glad och utåtriktad person som tycker om att skapa relationer
 • ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska och engelska.

Oavsett om din bakgrund är som Specialistkonsult, Projektledare, Management Konsult, Supporttekniker eller Account Manager är du välkommen att etablera kontakt med oss. Huvudsaken du har en karriär inom IT-branschen och besitter gedigen kunskap inom IT-infrastruktur.

IT-Total erbjuder dig
IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för medarbetare inom sin bransch, därför välkomnar vi dig till en arbetsplats som ger dig glädje, stimulans och möjlighet att växa inom det område du brinner för. Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på din framtid och jobbar i teknikens framkant. Vår kultur är något vi är jättestolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Hos oss är det viktigt att du mår bra, har motiverande arbetsuppgifter och ständigt utvecklas.

Vi vill att du ska få:
 • Goda förtjänstvillkor.
 • Frihet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete, vi tror på Work life balance.
 • Ha roligt på jobbet med allt från träning, resor till spelkvällar.
 • En himmelsk fredagsfrukost med kollegorna.
 • Ett välfyllt lager av frukt, nötter, bryggkaffe och nespresso om så önskas.
 • Ett stenkast till natursköna Brunnsviken som är perfekt för löpning och lunchpromenader.
 • Kollegor i världsklass som bryr sig.
Varmt välkommen med din ansökan via formuläret nedan! 

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Åhström, Talent Acquisition Manager på IT-Total
0732711933 | sanna.ahstrom@it-total.se