IT Total in english

Lediga tjänster

Microsoft 365 Specialist

Intresseras du av att arbeta med säkra Microsoftlösningar och vill bidra till ett IT-tryggare Sverige? Har du tidigare erfarenhet av design, skapa säkra lösningar och strategisk implementation? Då kan du vara den vi söker! 

Om rollen
Som specialist inom Microsoft 365 arbetar du med strategisk konsulting och är nyckelspelare i projekt av olika karaktär och komplexitet som ofta kräver ett utanför boxen-tänk. Du arbetar med hela processen från ax till limpa med allt från förstudier, design, skapar lösningar till strategisk implementation. Du jobbar nära våra kunder och säkerställer att leveransen uppfyller kundernas behov och överenskomna nivåer, samtidigt som du kontinuerligt arbetar med förbättringar och utveckling. 

Du kommer att arbeta inom vårt tjänsteområde Digital Workspace där du omges av kollegor som är bland de vassaste i branschen, där det finns mycket kompetensutbyte att tillgå. 

Vad krävs för att lyckas i rollen?
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men också:

  • Microsoft 365 – Exempelvis Intune, Windows 10/11, Teams, Exchange Online, Sharepoint Online, Security
  • Agilt arbetssätt

Har du dessutom tidigare erfarenheter av automation och Powershell, DevOps eller certifikat inom Microsoft (ex. Modern Work eller Cloud Infrastructure) är det starkt meriterande. 

Som person har du ett stort intresse och nyfikenhet för teknik, och vill tillsammans med våra kunder skapa framtidens digitala och säkra produkter och tjänster. Du har ett stort engagemang och en rådgivande framtoning med ett säkerhetstänk i alla aspekter. 

För den här rollen behöver du tala och skriva mycket god svenska och engelska. 

Varför kommer du att trivas på IT-Total
IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för medarbetare inom sin bransch, därför välkomnar vi dig till en arbetsplats som ger dig glädje, stimulans och möjlighet att växa inom det område du brinner för. Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på din framtid och jobbar i teknikens framkant med ett högt säkerhetstänk.

Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert.


Vi erbjuder:
  • Energifyllt team, innovativ företagskultur och den senaste tekniken.
  • Goda och trygga anställningsvillkor.
  • Frihet att styra din utveckling och arbete - vi tror på work life balance.
  • Stora möjligheter till självutveckling: certifieringar, onlinekurser och bibliotek, erfarenhetsutbyte med kollegor.
  • Ha roligt på jobbet med allt från gemensam träning, resor till spelkvällar.
  • Frukost på kontoret.
  • Hybrid arbetsplats.

 

Vill du läsa mer om hur det är att jobba på IT-Total? https://www.it-total.se/medarbetare-berattar

 

Har du några frågor gällande tjänsten? 
Tveka då inte att höra av dig till ansvarig rekryterare:
Kajsa Jordansson, Talent Acquisition Manager, IT-Total
Mail: kajsa.jordansson@it-total.se  
Tel: 070 -729 19 82 

 

 

Kajsa Jordansson

Talent Acquisition Manager, IT-Total