IT Total in english

Aktuellt

Vi välkomnar Vladan Topalovic som ny Service Delivery Manager på IT-Total

Vladan har gedigen erfarenhet då han arbetat flera år inom branschen. Han har haft flera olika roller såsom systemadministratör, projektledare för ett flertal större projekt samt service manager för större kunder som exempelvis SL och Bankgirot. Han kommer närmast från TietoEvry där han har arbetat i många år. 

 

"Vladan är noggrann, erfaren och sätter sig snabbt in i nya frågor och problem. Han jobbar bra i team och kommer vara en grym förstärkning för oss på Managed Services och IT-Total. Vladan har kommit in i arbetet väldigt snabbt och jobbar redan med att förbättra våra leveranser mot kund och för att öka kundnöjdheten. Vi kommer således få en högre kvalitét i vårt arbete och jag tror att han kan utmana MS på ett bra sätt för att bli bättre”, säger Isabelle Medina, Head of Service Management på IT-Total.

 

IT-Total_karriär_SDM_Vladan_Topalovic
Här följer en intervju med Vladan, där han berättar om sig själv och vad som lockade honom till att välja IT-Total som ny arbetsgivare.

 

Berätta om vad du har gjort tidigare?

”Jag är systemvetare i grunden och har jobbat med IT sedan tonåren. Har även varit egen företagare sedan 2000 och har grundat ett transportbolag med vägtransport- och flyg samt flera IT-bolag i Sverige men även UK, Serbien och Grekland. Senaste 10 år har jag jobbat som IT-konsult på EVRY nuvarande TietoEVRY. Under dessa år så har jag jobbat som Project Manager, Delivery Manager, Engagemang Manager och senaste två åren som Lead Service Delivery Manager för en stor nyckelkund inom finanssektorn.
Privat är jag en passionerad flygare och gillar att träna, cykla, lyssna på bra musik. Helst jazz, rock´n roll och rock. Jag är samtidigt en njutare av god mat och bra viner”.


Vad tror du att du kommer kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss?

"Med min kunskap och erfarenhet som har byggts genom åren, så hoppas jag kunna hjälpa IT-Total med att bli en ännu bättre IT-leverantör, med ökad kundnöjdhet och även bidra med utveckling av ITIL processer samt hjälpa IT-Total i sin tillväxtresa genom att expandera och skaffa flera kunder”.

Vad var det som lockade dig att välja IT-Total som ny arbetsgivare?

”IT-Total är ett snabbväxande IT-bolag, redo att ta sig an nya utmaningar. IT-Total arbetar även mycket med Cyber Security, vilket jag själv har ett brinnande intresse för! Jag har även tidigare arbetat tätt ihop med flera anställda på IT-Total och det är en bidragande faktor till att jag lockades till er”.

 

Är du intresserad av att läsa mer om hur det är att arbeta på IT-Total? På vår karriärsida hittar du intervjuer med våra medarbetare samt våra lediga tjänster

 

För mer information kontakta:

Isabelle Medina, Head of Service Management på IT-Total.
Tel: +46 73-320 12 91
Mail: isabelle.medina@it-total.se

IT-Total

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert. Alla anställda är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. Vi kan erbjuda svensk leverans.