IT Total in english

Aktuellt

Vi på IT-Total är stolta över att vara företagskompis åt Min Stora Dag

Att vara företagskompis åt Min Stora Dag innebär att IT-Total är med och ger kraft och glädje till barn som kämpar med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar glädjefyllda upplevelser, så kallade Stora Dagar, för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. En Stor Dag ger kraft att fortsätta orka kämpa i en tuff vardag.

200 000 barn och unga i Sverige kämpar med en allvarlig sjukdom eller diagnos och Min Stora Dags vision är att alla de ska få en glädjefylld Stor Dag.

IT-Totals anställda får varje år chansen att nominera en förening eller en organisation som de önskar att årets sponsorpengar går till. I år röstades Min Stora Dag fram. Vår sponsring och vårt engagemang ska nå breda grupper i samhället och sträcka sig över såväl kultur, samhälle och idrott. Ett rikt föreningsliv, ett mångkulturellt utbud och en stor variation i arrangemang och event tror vi skapar en långsiktig samhällsutveckling.

 

företagskompis_emblem_2023

 

Om Min Stora Dag

Min Stora Dag sprider glädje och kraft när den fysiska och mentala smärtan tynger vardagen. En Stor Dag innebär ett viktigt avbrott i en tuff tillvaro och genom glädjefyllda upplevelser kan barnen få lite av sin barndom tillbaka.

Stiftelsen Min Stora Dag gör skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får tusentals barn och unga som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och livsviktig glädje i en tuff vardag.

 

GEKKO - Vår värdegrund

IT-Total

På IT-Total brinner vi för att hjälpa medelstora och stora företag med en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och Cybersäkert. Alla anställda är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar. Vi kan erbjuda svensk leverans.