IT Total in english

Aktuellt

Sean Meehan förstärker IT-Totals konsultavdelning

Sean Meehan har en gedigen erfarenhet av arbeta med säker IT och har arbetat med IT sedan mitten på 90-talet då han tjänstgjorde i den amerikanska flottan. Sedan dess har han bland annat arbetat hos både Försvarsdepartementet och Försvarsmakten. Hans expertis ligger inom nätverksdesign, infrastruktursupport, tillsammans med utrustningskonfiguration av routrar, brandväggar, belastningsbalanserare och virtualiseringsutrustning.

Han kommer senast från ClearOn och en roll som Network Director för ett finansiellt företag med inriktning på nätverkssäkerhet. Där han bland annat ansvarande för flytten till två nya datacenter för ökad redundans samt för att eliminera driftstopp.

Sean Meehan

- En amerikan på IT-Total med kunskaper som ger en betydligt större bredd på våra nätkunskaper och som är van att jobba inom större miljöer. Han satte sin prägel direkt när han klev in och när han klev ut dagen efter mot kunder som behöver hans kunskap! Välkommen Sean, säger Robert Rangdag, Head of Consulting, IT-Total.

 - Jag är glad över att vara en del av IT-Totals team och att få bidra med min breda erfarenhet som ett stöd till våra kunder. IT-Total växer och det är en fantastisk atmosfär på arbetsplatsen, säger Sean Meehan, Consultant, IT-Total. 

För mer information, kontakta:

Robert Rangdag, Head of Consulting,  IT-Total, 073-522 73 85, robert.rangdag@it-total.se

Vill du också som Sean vara med och bygga det säkra IT-företaget som bryr sig?

Läs mer på vår karriärsida.

Läs mer om vår vision att vara det säkra IT-företaget som bryr sig.

 

IT-Total