News

18 maj 2020

Välkommen Peter, ny Management Consultan på IT-Total

Vi hälsar vår nya kollega och Management Consultant Peter Nilsson välkommen. Han har en lång erfarenhet från branschen och kommer senast från en roll som projektledare inom säkerhet.

Peter Nilsson kommer närmast från Tieto där han arbetade som projektledare inom säkerhet. Innan dess har han arbetat som System Arkitekt, haft ett eget bolag som IT-konsult samt arbetat 10 år inom Läkemedelsbranschen med IT med dess speciella regelverk.

Peter Nilsson

- Peter är precis vad IT-Total behöver för att visa att Management Consulting är det viktigaste för IT-branschen, speciellt i denna tid. Han tillför lång erfarenhet och en stabil teknisk grund som alla IT-chefer och IT-organisationer bör luta sig emot, säger Robert Rangdag, Head of Consulting på IT-Total.

- Jag har fått ett mycket bra intryck av IT-Total från start. Det som lockade mig till IT-Total var dels storleken, att det är ett lagom stort företag där man kan vara med och påverka, men även omtanken som de står för, att de bryr sig om sina medarbetare på ett sätt som jag verkligen värderar, säger Peter Nilsson, Management Consultant, IT-Total

 

För mer information, kontakta:

Robert Rangdag, Head of Consulting,  IT-Total, 073-522 73 85, robert.rangdag@it-total.se

 

Vill du också som Peter vara med och bygga det säkra IT-företaget som bryr sig?

Läs mer på vår karriärsida.

Läs mer om vår vision att vara det säkra IT-företaget som bryr sig.