15 feb 2021

Hanna Wallenbro förstärker vår konsultavdelning

Vi hälsar vår nya kollega och Technical Writer Hanna Wallenbro välkommen till IT-Total. Hanna kommer senast från Semcon där hon jobbat i 6 år som Technical Communicator.

Hanna Wallenbro har över tio års erfarenhet som teknisk kommunikatör (i första hand som skribent) och som konsult. Hon har främst skrivit olika typer av manualer för slutkunder med specifika kompetenser. Hon har även gjort avancerade utbildnings- och presentationsmaterial.

Hanna är i grunden maskiningenjör, men har jobbat med vitt skilda produkter, allt från SAAB:s korvetter, DeLavals mjölkningsmaskiner till mjukvaror för nycklar och medicintekniska system.

Senast kommer hon från Semcon, där hon jobbat i nästan 6 år.

Hanna Wallenbro_Blogg_IT-Total-0

-Vad gör en technical writer? Vet du inte det så behöver du uppenbarligen en. Hanna börjar hos oss för att både med kunder men också internt leda vårt arbete med dokumentation, dokumentdesign och stödja projektledare och arkitekter att presentera en tydlig och korrekt dokumentation. Hanna är varmt välkommen och vi samt våra kunder behöver henne verkligen, säger Robert Rangdag, Head of Consulting, IT-Total.

-Valde under året att söka mig från denna typ av konsultverksamhet, då jag tröttnat på att veta lite om allt, vad gäller produkter och mjukvaror. Så jag gav mig på jakt efter företag med relevanta, intressanta och framför allt kvalitetsmässigt bra produkter/tjänster, och hittade därför IT-Totals annons. Jag fick höra mycket gott om företaget och intresset ökade avsevärt redan vid första kontakten, säger Hanna Wallenbro, Technical Writer, IT-Total.

För mer information, kontakta:

Robert Rangdag, Head of Consulting,  IT-Total, 073-522 73 85, robert.rangdag@it-total.se

Vill du också som Hanna vara med och bygga det säkra IT-företaget som bryr sig?

Läs mer på vår karriärsida.

Läs mer om vår vision att vara det säkra IT-företaget som bryr sig.