12 feb 2021

Andre Ghiasvand förstärker vår konsultavdelning

Vi hälsar vår nya kollega och Solutions Architect Andre Ghiasvand välkommen till IT-Total. Andre har en bred erfarenhet från branschen och kommer närmast från Fujitsu där han tillbringade i 10 år.

Andre Ghiasvand kommer närmast från Fujitsu Sweden AB där han tillbringade 10 år. Han har varit i IT branschen i 20 år och haft flera roller som service manager, senior server tekniker, senior vmware specialist, technical solution coordinator och datacentre cloud technical lead.

Han har också varit ansvarig för vmware & cloud grupper som innefattar viktiga färdigheter, kunskaper och riktlinjer som behövs för att bibehålla gruppens dynamik och expertis. Han har även varit involverad i övergångs och transformations projekt relaterad till kapacitet planering, kostnader och kunders affärsbehov. Andre har också arbetat en stor del med enterprise arkitektur och design inom vmware.

Senaste året har fokusen varit på hybrid cloud lösningar inom AWS, Azure och vmware cloud.

Andre Ghiasvand_Blogg_IT-Total_0

-Äntligen är Andre på plats! Nu börjar vår resa med att skapa den arkiteturgrupp vi länge har behövt och haft i åtanke. Andre ska tillsammans med några arkitekter leda IT-Total och dess arkitektgrupp framåt för ett kunna erbjuda våra kunder en till nivå av IT och transformation både mot molnet och kunders egen infrastruktur, säger Robert Rangdag, Head of Consulting, IT-Total.

-Det var när jag kom i kontakt med min nuvarande chef Robert Rangdag och han berättade om IT-Total stor satsning och vision så ökade mitt intresse för bolaget. Vi hade flertal möte och det kändes spännande och utmanande att det blev ett avgörande faktor för mig att tacka ja till tjänsten, säger Andre Ghiasvand, Solutions Architect, IT-Total.

För mer information, kontakta:

Robert Rangdag, Head of Consulting,  IT-Total, 073-522 73 85, robert.rangdag@it-total.se

Vill du också som Andre vara med och bygga det säkra IT-företaget som bryr sig?

Läs mer på vår karriärsida.

Läs mer om vår vision att vara det säkra IT-företaget som bryr sig.